Grand Prix Amerika 2017 voorbeschouwing

Komend weekend staat de Grand Prix Amerika 2017 op het programma en daarmee schakelen we over naar de laatste fase van dit Formule1 seizoen. Er zijn nog vier Grand Prix dit seizoen en Hamilton heeft inmiddels een voorsprong van 59 punten op Vettel. Verstappen staat steviger op plaats vijf in de WK stand na zijn uitstekende prestaties in Azië. Vorig jaar wist Verstappen niet te finishen tijdens deze Grand Prix. Lukt hem dat nu wel? Naast voetbalwedden en voetbalwedden tips is het bij gokken op sport mogelijk om te gokken op Grand Prix Amerika 2017.

Grand Prix Amerika 2017 circuit

Het Circuit of the Americas is het toneel van de Grand Prix Amerika 2017 wat in Austin, Texas ligt. Sinds 2012 wordt hier de Formule1 grand prix verreden. Het heeft een lengte van iets meer dan 5,5 km en in totaal moeten de coureurs 56 ronden afleggen. In totaal leggen de coureurs een afstand af van iets meer dan 308 km. Het is alles behalve een vlak circuit en vooral na start/finish op weg naar bocht één waar een hoogteverschil van ruim 30 meter moet worden overbrugt. Na bocht één duiken de coureurs meteen weer naar beneden waar het daarna glooiend naar beneden gaat tot we net voor start/finish weer op het laagste punt van het circuit uitkomen.

Grand Prix Amerika 2017

Grand Prix Amerika 2017 favorieten

Hamilton zette met de zege in Japan een grote stap naar het naderende kampioenschap en tijdens het gokken op Grand Prix Amerika 2017 verwachten we opnieuw veel van hem. Het gat tussen hem en Vettel is nu 56 punten en de Ferrari’s zijn niet in goeden doen. Verstappen heeft twee prima grand prix achter de rug en wil dit graag voortzetten. Toch verwachten we dat Mercedes de boventoon zullen voeren in Austin. Vorig jaar won Hamilton voor Rosberg en daarmee was het één en twee voor Mercedes.

We verwachten dat Hamilton verder zal uitlopen in de WK stand. We gokken 3/10 units dat Hamilton de Grand Prix Amerika 2017 wint tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Grand Prix Amerika 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!