Grand Prix Abu Dhabi 2018 voorbeschouwing

De laatste grand prix van dit seizoen staat in het weekend van 23 november op de planning in de vorm van Grand Prix Abu Dhabi 2018. Nadat Hamilton de wereldtitel wist te pakken in Mexico sleepte Mercedes de constructeurstitel naar zich toe in Brazilië. Het was een bizarre race met twee hele goede Red Bulls. Uiteindelijk zorgde een crash van Verstappen met Ocon ervoor dat niet hij maar Hamilton de grand prix wist te winnen. Ocon kreeg nog wel een 10 seconde pit straf, maar daar had Verstappen uiteindelijk niks aan. We hadden niet verwacht dat de wagen zo goed zou zijn. Lukt het hem in Abu Dhabi om weer het podium te halen? Wij van gokken op sport geven naast darts en tennis een voorbeschouwing en tips om te gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2018.

Grand Prix Abu Dhabi 2018 (circuit)

Het circuit waar de Formula1 2018 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix op verreden zal worden is het Yas Marina Circuit. Een circuit aan de haven van Abu Dhabi en zal worden verreden onder kunstlicht. Drie sectoren met in totaal 21 bochten met een tweede sector waar het aanpoten zal worden voor de Red Bulls, dat zijn de lange rechte stukken met twee DRS zones. In totaal moet de coureurs 55 ronden afleggen van iets langer dan 5,55 kilometer. In totaal worden er iets meer dan 305 kilometer afgelegd.
Grand Prix Abu Dhabi 2018 circuit

Grand Prix Abu Dhabi 2018 favorieten

Vorig jaar won Bottas voor Hamilton en Vettel. Ferrari lijkt het echter helemaal kwijt te zijn want ook in Brazilië vergooide ze een goede uitgangspositie tijdens de start. Het zal goed zijn wanneer het seizoen voor Ferrari voorbij is en er intern wat goede beslissingen gemaakt kunnen worden. Mercedes blijft voor ons de favoriet voor deze race met de Red Bulls een goede tweede. Toch is het rechte stuk op dit circuit anders dan in Brazilië waar de Red Bulls veel hadden aan de mechanische grip van de wagen. We rekenen op een zege van Mercedes en met name Hamilton.

Gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2018 doen we met 3/10 units op Hamilton tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!