Grand Prix Abu Dhabi 2017 voorbeschouwing

De laatste grand prix van het Formule1 seizoen 2017 staat in het weekend van 26 November op het programma in de vorm van de Grand Prix Abu Dhabi 2017. Vettel wist in Brazilië te winnen door na de start meteen Bottas te passeren. Verstappen moest genoegen nemen met een vijfde plaats omdat de motor van Mercedes en Ferrari tijdens de oplopende rechte stukken toch de overhand had. Lukt het Hamilton zijn WK titel toch nog een beetje glans te geven met een overwinning? Naast voetbalwedden en voetbalwedden tips is het bij gokken op sport mogelijk om te gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2017.

Grand Prix Abu Dhabi 2017 circuit

Het Yas Marina circuit zal het toneel zijn voor de 2017 Formula1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix. Er zit niet al te veel hoogteverschil op dit circuit. Alleen na bocht één moeten de coureurs een stukje heuvel op waar ze de top bereiken in de lus van bocht drie. In totaal zal er elf meter hoogteverschil zijn en na bocht drie is er de afdaling tot aan bocht vijf. Met name in sector 2, waar de twee DRS zones zijn, zal de kracht van de motor het verschil maken. Sector 1 en 3 zijn meer voor de bolides met meer mechanische grip.
Grand Prix Abu Dhabi 2017

Grand Prix Abu Dhabi 2017 favorieten

Vorig jaar wist Hamilton hier te winnen maar mocht het niet baten want Rosberg eindige als tweede en mocht zich dat jaar wereldkampioen noemen. Vettel eindigde als derde terwijl Verstappen net het podium miste. We verwachten dat de Mercedes ook dit jaar weer de beste wagen heeft voor dit circuit. Hamilton zal zijn titel glans willen geven met een overwinning na zijn negende plaats in Mexico en vierde plaats in Brazilië.

Gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2017 doen we 3/10 units dat Hamilton wint tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook gokken op Grand Prix Abu Dhabi 2017 of andere sport zoals tennis? Goede bookmakers om te Grand Prix Abu Dhabi 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!