Chili

De Chilenen wonnen de Copa America in 2015 en plaatste zich zodoende voor de Confederations Cup 2017 in Rusland. Het zal de eerste keer zijn in de geschiedenis dat Chili deelneemt aan de Confederations Cup 2017Confederations Cup. De opkomst van Chili als voetballand is de afgelopen jaren in een stroomversnelling gekomen door met name coach Jorge Sampaoli. Hij speelde de afgelopen jaren met Chili super aanvallend en zetten ontzettend hoog druk op de tegenstander. Hij gaf het stokje door aan Juan Antonio Pizzi (opnieuw een Argentijn) en hij zette het werk voort tijdens de Copa America Centenario 2016. Daar won Chili opnieuw het toernooi met aanvallend en attractief spel. Pizzi is tot de volgende selectie gekomen voor de Confederations Cup 2017:

Doelmannen (3): Claudio Bravo (Man City), Johnny Herrera (Uni de Chile), Cristopher Toselli (Uni Catolica).

Verdedigers (7): Gonzalo Jara (Uni de Chile), Gary Medel (Internationale), Jean Beausejour (Uni de Chile), Mauricio Isla (Cagliari), Eugenio Mena (Recife), Enzo Roco (Cruz Azul), Paulo Diaz (San Lorenzo).

Middenvelders (9): Aruto Vidal (Bayern Munchen), Charles Aranguiz (Bayer Leverkusen), Marcelo Diaz (Celta de Vigo), Jose Pedro Fuenzalida (Uni Catolica), Felipe Gutierrez (Internacional), Francisco Silva (Cruz Azul), Pablo Hernandez (Celta de Vigo), Martin Rodriguez (Cruz Azul), Leonardo Valencia (Palestino).

Aanvallers (4): Alexis Sanchez (Arsenal), Eduardo Vargas (Tigres), Edson Puch (Necaxa), Angelo Sagal (Huachipato).

Winnen de Chilenen opnieuw een eindtoernooi? Goede bookmakers om te gokken op Confederations Cup 2017 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de aantrekkelijke welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker