Go Ahead Eagles – Vitesse voorbeschouwing

Op zondag gaat Eredivisie speelronde 24 verder met de lunchwedstrijd tussen Go Ahead Eagles – Vitesse. Vorig weekend zagen we Go Ahead Eagles goed voetballen maar toch met 0-1 verliezen op bezoek bij Roda JC. Vitesse verloor in eigen huis met 0-1 van Ajax en het was daarmee de tweede nederlaag op rij voor de Arnhemmers. Lukt het de Eagles om een goed resultaat in eigen huis te halen of weet Vitesse de derde nederlaag op rij te voorkomen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Go Ahead Eagles – Vitesse.

Go Ahead Eagles
De ploeg van Hans de Koning had de betere van het spel in Kerkrade. Het creëerde ook de meeste en beste kansen, maar uiteindelijk gingen de Eagles wel met lege handen naar Go Ahead Eagles - Vitessehuis. Een moment van onoplettendheid zorgde ervoor dat Kum de bal vrij kon inschieten en de eindstand op het bord kon zetten. Een tegenvaller voor de Eagles die door deze nederlaag weer terug zijn op plaats 16. Toch zal de ploeg het goede spel mee kunnen nemen naar de rest van het seizoen.

Vitesse
in de eerste helft was het vooral Ajax dat gevaarlijk was en liet Vitesse zich de kaas van het brood eten. Dat was ook de fase waarin de Arnhemmers de 0-1 moesten incasseren. In de tweede helft was er iets meer verweer van Vitesse maar dat kwam ook omdat Ajax zich terug liet zakken. Al met al viel Vitesse ons ontzettend tegen en het zal geen enkel moment in de wedstrijd. Room stopte nog een penalty waardoor Vitesse in de wedstrijd bleef hangen, maar echt kans op een gelijkspel heeft de ploeg niet gehad.

Voorspelling
Gezien het spel geven we Go Ahead Eagles toch wel een kans om deze wedstrijd met een goed resultaat af te sluiten. Het spel in Kerkrade was goed te noemen. Vitesse was tegen Willem II al bijzonder mager en tegen Ajax was het niet veel beter. Scorend lijkt de ploeg de laatste wedstrijden moeite te hebben. In eigen huis moeten de Eagles toch wel in staat zijn om minimaal een gelijkspel te halen uit dit duel. We gokken 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor de Eagles tegen een odd van 1.91 bij bookmaker 888 Sport.

Andere top bookmakers om te wedden op Go Ahead Eagles – Vitesse staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands