Go Ahead Eagles – Roda JC

In Deventer gaan Go Ahead Eagles – Roda JC om 14:30 beginnen aan de vijfde wedstrijd van het seizoen. Go Ahead Eagles zijn onderaan de ranglijst te vinden en daar verwachten we de ploeg aan het einde van de competitie. Roda JC doet het niet veel beter met maar 3 punten uit 4 wedstrijden. Net als de Eagles wist het tot nu toe geen enkele wedstrijd te winnen. Welke ploeg kan voor het eerst drie punten bijschrijven deze competitie? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Go Ahead Eagles – Roda JC.

Go Ahead Eagles
Iedereen wist dat trainer Hans de Koning een moeilijk seizoen tegemoet zou gaan en de kunst is dan ook om rustig te blijven als club. Tegen Ajax go ahead eagles - roda jchad Go Ahead Eagles geen schijn van kans. Al miste het bij 0-0 een penalty. Zelfs als deze penalty was benut hadden we het vermoedden dat Ajax het duel nog wel zou winnen. Dat zijn ook niet de wedstrijden voor de Eagles om de punten te pakken. Dat zal de club met name in duels als deze moeten doen. In eigen huis, waar de ploeg altijd op steun kan rekenen van de fanatieke aanhang.

Roda JC
Bij Roda JC zijn er veel spelers gekomen en gegaan. 19 Spelers vertrokken en daarvoor zijn 16 nieuwe spelers gehaald of gehuurd. Probeer daar trainer maar eens snel een team van te maken. Wat opvalt is dat Roda JC weinig doelpunten maakt, maar ook weinig doelpunten tegen krijgt (3-4). Wat dat betreft is Roda JC een stugge ploeg en haalde het bijvoorbeeld al knap een punt in de Arena tegen Ajax (2-2).

Voorspelling
Twee teams die weinig tot scoren komen spelen vandaag tegen elkaar. We verwachten dus geen doelpuntenfestijn in Deventer. Roda JC is licht de favoriet bij de bookmakers en dat is onze ogen terecht. De Limburgers hebben meer kwaliteit binnen de selectie. We denken dat duel op details zal worden beslist en het werkelijk alle kanten op kan gaan. We gokken daarom niet op Go Ahead Eagles – Roda JC.

Mocht je toch willen gokken op Go Ahead Eagles – Roda JC dan staan hieronder een aantal top bookmakers. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker