Giro 2019 voorbeschouwing

Komend weekend staat de eerste grote wielerronde van het jaar op het programma in de vorm van de Giro 2019. We geven hier een korte Giro 2019 voorbeschouwing maar hebben een ook een complete voorbeschouwing met de Giro 2019 pagina. De renners starten met een tijdrit en zullen ook eindigen met een tijdrit. Het worden weer drie spannende weken koers in een ronde die voor ons misschien wel de mooiste is van het jaar. Lukt het Dumoulin om voor de tweede keer in drie jaar de Giro d’Italia te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips op WTA tennis en voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Giro 2019.

Giro 2019 parcours & deelnemers

De openingsweek van de Giro 2019 is een pittige maar bevat nog niet echt het hooggebergte. Deze komen pas aan bod halverwege de tweede week. Ideaal om als renner in vorm te komen mocht je dat niet zo zijn. Al zijn de twee tijdritten in de lange week meteen een indicatie wie er goed in vorm is. Voor een compleet overzicht van alle etappes, profielen en deelnemers verwijzen we naar onze speciale Giro 2019 voorbeschouwing pagina.

Giro 2019

Giro 2019 voorbeschouwing favorieten

Voor Nederland hebben we twee ijzers in het vuur met Dumoulin en Kruijswijk. Bij Jumbo-Visma hebben ze niet alleen Kruijswijk voor het klassement maar ook Roglic. De Sloveen won dit jaar al drie kleine rondes en is voor de bookmakers de favoriet om deze Giro 2019 te winnen. Bernal behoorde tot de favorieten maar hij brak afgelopen week zijn sleutelbeen en kan daardoor niet starten. Simon Yates, de winnaar van de Vuelta van vorig jaar is ook een kanshebber voor de eindzege, al zal zijn enorme inzinking van de Giro van vorig jaar nog altijd wel in zijn hoofd spelen. En wat kan Landa op zijn oude dag? Kortom, het kan niet anders dan een spannende Giro d’Italia worden met niet echt één uitgesproken favoriet. Voor meer info over de favorieten voor eindwinst verwijzen we naa de speciale Giro 2019 voorbeschouwing pagina.

Zelf gokken op Giro 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!