Frankfurt – Schalke 04 voorspelling

Opnieuw een midweeks programma voor de Bundesliga met daarbij de wedstrijd Frankfurt – Schalke 04 op woensdag, aftrap 18:30. Nog drie speelronden te gaan en er is voor deze twee ploegen nog alles om voor te spelen. Beide ploegen kunnen nog als zevende eindigen en dat is een plek voor Europees voetbal. Frankfurt won met grote cijfers op bezoek bij Herta met 4-1 terwijl Schalke 04 in eigen huis een punt pakte tegen Leverkusen door 1-1 te spelen. Wie pakt de winst en heeft daardoor nog altijd kan op Europees voetbal? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Frankfurt – Schalke 04.

Frankfurt

Herta begon sterk aan de wedstrijd en ze kennen de we ploeg uit de hoofdstad ook onder Labbadia. Maar na de 1-0 voorsprong pakte Boyata een rode kaart en daarna kantelde de wedstrijd in het voordeel van Frankfurt. Uiteindelijk eindigde het duel in 1-4 waar Dost de eerste maakte voor Frankfurt. Hierdoor pakt de ploeg de draad weer op na het verrassend verloren duel tegen Mainz, en ging het over Herta heen in de ranglijst. Met drie zeges uit de laatste vier duels pakt Frankfurt het momentum en maken ze een goede kans om nog naar plek zeven te komen.

Schalke 04

De ploeg van Wagner begon met ontzettend veel energie aan het duel tegen Leverkusen. Goed druk zetten, duels aangaan en opportunistisch spelen. Leverkusen had daar de eerste 20 minuten echt moeite mee maar Schalke creëerde niet echt grote kansen uit dit overwicht. Daarna pakte Leverkusen de regie maar kwam het achter door een penalty. De verdediger maakte hands al leek het meer een ongelukkige actie. Schalke pakte dit cadeautje natuurlijk wel uit en toen was het eigenlijk alleen maar tegenhouden. De 1-1 viel uiteindelijk nog wel en dat was voor Schalke 04 weer een tegenvaller. Maar met name omdat Leverkusen ontzettend slecht aan de wedstrijd begon kon Schalke 04 echt tevreden zijn met een gelijkspel.

Voorspelling Frankfurt – Schalke 04

De afgelopen vier duels van Schalke 04 in de Bundesliga maakte het drie goals. Twee waren afstandsschoten en één penalty. Een uitgespeelde goal uit een vloeiende aanval of combinatie is op dit moment echt te veel gevraagd voor het aanvallend gemankeerde Schalke 04. Nu ook aanvoerder Caligiuri geschorst is valt er opnieuw een speler af die aanvallend iets kan brengen. Frankfurt heeft de vorm en zouden genoeg individuele kwaliteiten moeten hebben om door de verdedigen van Schalke 04 te komen. We gaan dan ook voor een thuiszege voor Frankfurt.

Gokken op Frankfurt – Schalke 04 doen we met 3/10 units tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Frankfurt – Schalke 04 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker