Feyenoord – VVV Venlo voorspelling

De laatste wedstrijd tijdens speelronde elf uit de Eredivisie is op zondag 16:45 de wedstrijden tussen Feyenoord – VVV Venlo. Feyenoord verloor afgelopen weekend in de klassieker met 3-0 van Ajax terwijl VVV Venlo een puntje pakte op bezoek bij Emmen door 1-1 te spelen. Blijft Feyenoord ongeslagen in de Kuip of kan VVV Venlo verrassen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Feyenoord – VVV Venlo.

Feyenoord

Dat Feyenoord het lastig zou krijgen tegen Ajax was wel duidelijk maar dat het na zes minuten eigenlijk al klaar was zal een enorme teleurstelling zijn geweest voor de ploeg. De VAR greep in en maakte van een gele een rode kaart voor St. Juste al had dat bij Toornstra ook al gekunnen. Daarna was het meteen klaar en hoefde Ajax zich niet in te spannen om de zege te pakken. Natuurlijk zal Feyenoord wijzen op de vele discutabele beslissingen van Kuipers die allemaal niet in het voordeel van Feyenoord vielen. Maar de nederlaag was wel een verdiende.

VVV Venlo

Een puntje waar het misschien toch wel op wat meer had gehoopt tegen Emmen. VVV Venlo is een lastig te bespelen ploeg die de linies kort op elkaar houdt en daardoor weinig ruimtes weggeeft. In bijna alle wedstrijden dat het speelt heeft de tegenstander meer balbezit en speelt het puur in de omschakeling of op dode spelmomenten. De Limburgers staan nu zesde in de Eredivisie en dat is een knappe prestatie.

Voorspelling Feyenoord – VVV Venlo

Het zal voor Feyenoord een lastige wedstrijd worden. VVV Venlo zal Feyenoord het spel laten maken en dat is nu juist waar Feyenoord moeite mee heeft. Tegen PEC Zwolle leek het daar niet op maar toen de bezoekers wat compacter gingen spelen in de tweede helft wist Feyenoord amper nog wat te creëren. We verwachten dat VVV Venlo vanaf het begin zo zal spelen en dat het een niet al te leuke wedstrijd zal worden.

Gokken op Feyenoord – VVV Venlo doen we met 4/10 units op de Under 3.0 goals tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Feyenoord – VVV Venlo? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands