Feyenoord – PSV voorspelling

De wedstrijd van Eredivisie speelronde 25 is de topper Feyenoord – PSV, aftrap 14:30 in de Kuip. Feyenoord speelde erg moeizaam maar won wel in eigen huis met 1-0 van Heracles. PSV verspeelde voor het eerst dit seizoen punten in eigen huis door 2-2 te spelen tegen Heerenveen. Blijft het verschil tussen Ajax en PSV vijf punten of gooit Feyenoord roet in het Eindhovense eten? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook tips om te gokken op Feyenoord – PSV.

Feyenoord

Na de nederlaag op bezoek bij Vitesse had Feyenoord iets goed te maken in eigen huis tegen Heracles, maar daar kwam maar weinig van terecht. Het spel was bijzonder matig en aanvallend konden de Rotterdammers geen vuist maken. Uiteindelijk viel de goal van Van Persie op gelukkige wijze want de bal veranderde nog van richting waardoor de keeper er net niet bij kon. Opnieuw wisselde Van Bronckhorst met zijn opstelling door wel te starten met Boetius en Van Persie dat ten kostte ging van Toornstra.

PSV

Er leek lange tijd niets aan de hand voor PSV in het thuisduel tegen Heerenveen. Er gebeurde bijzonder weinig in de eerste helft maar een corner brak de wedstrijd open voor de Eindhovenaren. Daarna volgde al snel de 2-0 en leek de wedstrijd gespeeld. Totdat Lozano een soort van slaande beweging maakte en Higler een directe rode kaart gaf aan de Mexicaan. Er is herhaling waar wel te zien was dat Lozano versnelde met zijn arm en daardoor de indruk wekt dat het een echte slaande beweging was. Als Higler dat heeft gezien is de rode kaart begrijpelijk. Daarna lukte het PSV niet om de 2-0 over de streep te trekken waardoor het uiteindelijk in 2-2 eindigde.

Voorspelling Feyenoord – PSV

We verwachten niet zo’n wedstrijd als in de beker waarin Feyenoord het spel van vorig jaar liet zien en uiteindelijk wist te winnen. De vraag is of Feyenoord zich opnieuw zo op kan laden terwijl de halve finale van de beker drie dagen later op het programma staat. Mocht Lozano een schorsing krijgen dan verwachten we dat PSV in beroep zal gaan zodat hij gewoon kan spelen in de Kuip. Gezien het spel van Feyenoord de laatste vier wedstrijden kunnen we niet zien hoe deze ploeg zou moeten kunnen winnen van PSV. Daarnaast zal PSV meer gemotiveerd zijn ten opzichte van de bekerwedstrijd en zal hoogstwaarschijnlijk Van Ginkel weer meedoen bij de Eindhovenaren.

Gokken op Feyenoord – PSV doen we met 5/10 units op een uitzege van PSV tegen een odd van 3.10 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Feyenoord – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands