Feyenoord – PSV voorspelling

De topper uit speelronde 14 is de wedstrijd op zondag 14:30 in de Kuip tussen Feyenoord – PSV. Beide ploegen wisten tijdens de vorige speelronde te winnen. Feyenoord won in eigen huis met 1-0 van Groningen terwijl PSV in Eindhoven met 3-0 won van Heerenveen. Lukt het Feyenoord om PSV het eerste puntenverlies te bezorgen in de competitie of wint PSV voor de viertiende keer op rij in de Eredivisie? Wij van gokken op sport geven naast tips op Engels voetbal en de Eredivisie ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Feyenoord – PSV.

Feyenoord

Tot nu toe won Feyenoord alle zes de thuiswedstrijden van het seizoen, zo ook tegen FC Groningen met weliswaar de kleinst mogelijke uitslag. Toch kreeg de ploeg voldoende kansen om vaker te scoren maar gaf het ook erg veel ruimtes weg en dat zal tegen PSV minder goed aflopen. In de competitie lijkt Feyenoord al uitgespeeld want het gat tussen Ajax en PSV is al groot terwijl de ploeg op de vierde plek ook al op een groot gat staat. Het lijkt er dus een beetje op dat Feyenoord zijn wedstrijden in de competitie plichtmatig zal afwerken en dan als derde zal eindigen.

PSV

Opnieuw een zege en met de volle buit uit dertien wedstrijden is het gat met Ajax nog altijd vijf punten. De Eindhovenaren hebben natuurlijk midweeks nog het Champions League duel tegen Barcelona op het programma staan, maar we verwachten dat dit geen invloed zal hebben op de wedstrijd van zondag. Europees doet PSV het bijzonder matig terwijl het in de competitie vrij vlot verloopt.

Voorspelling Feyenoord – PSV

De topper in de Eredivisie waar ook in Amsterdam met spanning naar wordt gekeken. In de klassieker van dit jaar was de wedstrijd al na een handvol minuten over omdat Feyenoord rood kreeg. Aangezien Lozano het voor elkaar krijgt om zijn tegenstanders een gele kaart te doen krijgen of zelfs met een rode kaart het veld moet verlaten, moet Feyenoord hiervoor dus oppassen. Deze twee ploegen speelde eerder dit jaar ook al tegen elkaar voor de Johan Cruijff Schaal en daar eindigde het duel in 0-0 na reguliere speeltijd. Feyenoord speelde toen helemaal niet zo slecht en was het vooral PSV dat tegenviel. Grote verschil is wel dat Lozano toen pas laat in de wedstrijd inviel en niet de hele wedstrijd zijn stempel kon drukken. We denken dat dit nu het verschil gaat maken, hij heeft ook niet in de interland periode gespeeld tegen Argentinië en heeft genoeg rust kunnen pakken.

Gokken op Feyenoord – PSV doen we met 4/10 units op een uitzege van PSV tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Feyenoord – PSV? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker