Feyenoord – PSV kwartfinale KNVB Beker

Voordat we weer aan de Eredivisie beginnen staat er midweeks bekervoetbal op het programma. Op woensdag staat de kraker in van deze bekerronde op het programma namelijk Feyenoord – PSV kwartfinale KNVB Beker, aftrap 20:45 in de Kuip. Voor landskampioen Feyenoord is het de enige mogelijkheid om dit seizoen nog wat glans te geven terwijl PSV kan gaan jagen op een mogelijke dubbel. Wie gaat er naar de halve finale van de KNVB Beker?

Feyenoord

Een tegenvallend seizoen voor Feyenoord en de druk zal er voor dit duel flink op staan. Jorgensen blijft tot het einde van het seizoen en dat is misschien maar beter ook om het seizoen niet helemaal te verkwanselen. Toch, als Feyenoord uit de beker gaat, dan had misschien een verkoop beter geweest omdat je dan toch al aan volgend seizoen moet denken. Het spel van Feyenoord is voorspelbaar geworden nu er twee buitenspelers zijn die beide naar binnen komen waardoor het ontzettend druk wordt in het centrum.

PSV

Bij PSV kunnen ze het zelf ook misschien niet geloven maar ze staan nu in de Eredivisie zeven punten los op concurrent Ajax. Wat een luxe, met een selectie die toch niet bol staat van de kwaliteiten. Natuurlijk is Lozano toegevoegd maar vooral achterin lijkt het kwetsbaar. Zoet houdt de defensie regelmatig op de been. Daarnaast zit het PSV dit seizoen alles behalve tegen, en dan roept men al snel dat dit het geluk is van de aanstaande kampioen.

Voorspelling Feyenoord – PSV kwartfinale KNVB Beker

De vraag is of duidelijk te zien zal zijn dat voor Feyenoord dit een duel is van alles of niets terwijl het voor PSV een leuk extraatje zal zijn, maar de focus zal toch op het kampioenschap liggen. Maar bij Feyenoord is het zo broos en matig dit seizoen dat PSV geen top dag hoeft te hebben om zich te plaatsen voor de halve finale. Bij PSV is het allemaal net wat stabieler waardoor we toch het voordeel van de twijfel aan de Eindhovenaren geven.

Gokken op Feyenoord – PSV kwartfinale KNVB Beker doen we met 3/10 units op PSV to qualify tegen een odd van 1.91 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Feyenoord – PSV kwartfinale KNVB Beker? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands