Feyenoord – AZ voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde 27 is zondag om 16:45 met Feyenoord – AZ. Afgelopen speelronde verloor Feyenoord op bezoek bij NAC met 2-1 terwijl AZ met deze cijfers wist te winnen op bezoek bij Excelsior. Deze wedstrijd is een kopie van de aankomende bekerfinale eind april. Voor de competitie hoeven beide ploegen niet meer te strijden. Welke ploeg laat zich alvast in de kaarten kijken? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op wielrennen ook tips om te gokken op Feyenoord – AZ.

Feyenoord

De halve finale overwinning op Willem II heeft opnieuw veel zand in de ogen gestrooid. Want waar het een gemakkelijke zege was in de beker wist iedereen eigenlijk wel dat het spel nog altijd gewoon erg slecht is van de nog altijd regerend landskampioen. Tegen NAC was het de betere ploeg maar wist het amper een kans te creëren. De onderlinge irritatie blijft maar groeien en de vraag is wanneer dit escaleert. Mocht de ploeg nog altijd een lusteloze indruk maken dat zou een trainerswissel nog voor de bekerfinale een optie zijn voor de Rotterdammers.

AZ

Excelsior speelde eigenlijk wel goed mee met AZ en kreeg eigenlijk net zo veel goede mogelijkheden als de bezoekende club. Echter door een ongelukkige eigen goal en een grote fout van Faes waren voor AZ voldoende om de zege binnen te slepen. Toch was het verval in de tweede helft erg groot van de ploeg uit Alkmaar.

Voorspelling Feyenoord – AZ

Ondanks het bereiken van de bekerfinale zal de druk op Feyenoord en Van Bronckhorst alleen maar zijn toegenomen na het opnieuw teleurstellende resultaat in de competitie. Van Bronckhorst blijft vasthouden aan bepaalde spelers als Tapia, Diks en Boetius maar ze laten hem keer op keer in de steek. Op een gegeven moment moet je als trainer keuzes maken en kun je niet eindeloos doorgaan in een filosofie die niet blijkt te werken. We verwachten dus dat Feyenoord weer slecht zal voetballen en daarin is AZ op dit moment de betere. We verwachten dat AZ nu eens zal winnen van een traditionele top drie club.

Gokken op Feyenoord – AZ doen we met 2/10 units op een uitzege van AZ tegen een odd van 4.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Feyenoord – AZ? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands