Feyenoord – Ajax voorspelling

Op zondag staat de Klassieker van het seizoen op het programma tussen Feyenoord – Ajax met aftrap 14:30 in de Kuip. Bij uitstek een wedstrijd uit de Eredivisie om op te voetbalwedden. Feyenoord verspeelde voor de tweede keer op rij punten in eigen huis door 0-0 te spelen tegen Zwolle. Ajax had lang moeite met Sparta maar uiteindelijk won het toch met 4-0 in de Arena. Lukt het Feyenoord om eindelijk weer een thuis te winnen of blijft het moeite houden wanneer de aartsrivaal op bezoek komt? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Feyenoord – Ajax.

Feyenoord

De terugkeer van Jorgensen was een plus voor Feyenoord in de wedstrijd tegen PEC. In de eerste helft had de ploeg moeite met de tegenstander en kwam het tot weinig kansen. Dat was de tweede helft wel anders want toen was Feyenoord heer en meester. Het creëerde voldoende kansen maar daar benutte het geen één van. Je ziet dat het in vergelijking met vorig seizoen niet mee zit voor de Rotterdammers. Waar het in Eindhoven tegen PSV zelf zeer een goedkope tweede gele kaart kreeg was de scheidsrechter niet van plan om iemand van Zwolle met een tweede geel van het veld te storen. Terwijl er toch spraken was van licht vasthouden en een opzichtige handsbal.

Ajax

In de eerste helft had Ajax nog wat moeite met Sparta maar een eigen goal van de Rotterdammers was de opmaat voor een grote nederlaag. Uiteindelijk had het ook 7-0 kunnen zijn want Ajax mocht vrijuit spelen. Na nog een eigen goal en een van richting veranderd schot was de wedstrijd gespeeld. Nu is de vraag hoe de Amsterdammers er voorstaan in een duel waar ze tegenstand krijgen. We hebben tegen Vitesse gezien dat de ploeg dan grote moeite heeft. Het is zonde dat Ajax zich midweeks niet kan meten in Europa, maar dat heeft het zichzelf te danken.

Voorspelling Feyenoord – Ajax

Iedereen roept altijd dat de Klassieker op zich is en dat gokken op Feyenoord – Ajax er lastig is. Vorig jaar ging Feyenoord met louter overwinningen dit duel in, speelde het Ajax helemaal weg maar kon het maar niet scoren. Dolberg maakt uit de enige aanval van Ajax de 0-1 en uiteindelijk redde Kuyt de meubelen voor Feyenoord door laat in de wedstrijd de 1-1 in te koppen. Er is dus geen enkele garantie dat de ploeg in vorm deze pot gaat winnen.

Toch heeft Feyenoord het altijd lastig tegen Ajax in de Klassieker en zelfs als het extreem goed speelt wint het zelden eenvoudig van de aartsrivaal. We gokken 5/10 units op de asian handicap +0.5 voor Ajax tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook gokken op Feyenoord – Ajax? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands