Feyenoord – Ajax voorspelling

Tijdens speelronde 19 van de Eredivisie staat de klassieker op het programma tussen Feyenoord – Ajax, aftrap 14:30 in de Kuip. Beide teams wisten tijdens de vorige speelronde niet te winnen. Feyenoord verloor met 3-1 op bezoek bij PEC Zwolle terwijl Ajax in eigen huis 4-4 speelde tegen Heerenveen. Lukt het Feyenoord om net als tegen PSV te stunten of pakt Ajax de gebruikelijke drie punten op in Rotterdam? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP en WTA tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Feyenoord – Ajax.

Feyenoord

De wedstrijd in Zwolle ging eigenlijk precies zoals we hem hadden verwacht. Namelijk een moeizaam spelend Feyenoord en een PEC Zwolle dat fel en gedreven zou spelen. Toch was het Feyenoord dat de eerste 15 minuten al het verschil kon maken maar de kansen werden niet benut. Langzaam maar zeker groeide PEC Zwolle in het duel en Feyenoord wist er voetballend niet onderuit te komen. Iets wat dit seizoen al vaker is overkomen. Hierdoor staat de druk helemaal op de beker en natuurlijk om de eer tegen Ajax.

Ajax

De Amsterdammers hielden een puntje over aan het thuisduel tegen Heerenveen door een hele late gelijkmaker van de Friezen. Toch mag dat als een bonus worden gezien voor Ajax omdat de scheidsrechter het advies van de VAR negeerde en uiteindelijk geen strafschop gaf. Een vreemde beslissing als je kijkt naar de beelden. Ajax stond natuurlijk wel met 3-1 voor bij rust en had de wedstrijd gewoon uit moeten spelen.

Voorspelling Feyenoord – Ajax

Toen Feyenoord het op moest nemen tegen PSV hadden we net als iedereen een afstraffing verwacht, maar bleek de uitkomst totaal anders. De situatie van nu is vergelijkbaar ten opzichte van de situatie van toen, maar toch denken we niet dat Feyenoord opnieuw voor een stunt kan zorgen. Het gelijkspel van Ajax tegen Heerenveen werkt ook niet mee voor Feyenoord want nu zal Ajax helemaal scherp aan het duel beginnen. We verwachten dan ook een simpele uitzege voor Ajax.

Gokken op Feyenoord – Ajax doen we met 5/10 units op een zege van Ajax tegen een odd van 1.76 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Feyenoord – Ajax? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker