FC Utrecht – Vitesse voorspelling

De laatste wedstrijd uit Eredivisie speelronde 30 is op zondag 16:45 tussen FC Utrecht – Vitesse. Tijdens de vorige speelronde ging FC Utrecht keihard onderuit op bezoek bij ADO Den Haag en verloor met 5-0. Vitesse zorgde ervoor dat Ajax de nieuwe koploper is want het speelde 3-3 in eigen huis gelijk tegen PSV. Wie zet een grote stap richting de play-offs en wint deze pot? Wij van gokken op sport geven naast tips op ATP Tennis en Engels voetbal ook een voorspelling om te gokken op FC Utrecht – Vitesse.

FC Utrecht

Na drie zeges op rij was daar de 5-0 nederlaag tegen ADO Den Haag. Toch wel een totaal onverwachte uitslag en Advocaat zal dan ook niet blij zijn geweest. Het rommelde tijdens en na de wedstrijd nog lang door want Letschert schijnt zich behoorlijk te hebben misdragen in de kleedkamer. Toch staat FC Utrecht stevig op een play-off plek. Bij een zege zet het een hele grote stap richting de play-offs want dan is het verschil met concurrent Vitesse zes punten.

Vitesse

Bij Vitesse weet je eigenlijk niet wat je moet verwachten. Ze kunnen de ene wedstrijd heel erg leuk aanvallend voetballen met mooie combinaties en goals. Terwijl tijdens een andere wedstrijd het zo maar af kunnen laten weten. Dan zakt het hele elftal door de ondergrens heen. Tegen PSV speelde het weer leuk voetbal en eindigde het duel in een 3-3 gelijkspel. Het derde gelijkspel op rij voor de Arnhemmers.

Voorspelling FC Utrecht – Vitesse

Bij FC Utrecht zal iedereen op scherp staan na de blamage in Den Haag. Iedereen wil laten zien dat het een incident is. Daarnaast kan het een gevoelige tik uitdelen tegen een directe concurrent. Na een goede wedstrijd van Vitesse lijkt het de verwachting dat er een mindere wedstrijd zal volgen. Dit lijkt ons typisch een wedstrijd die kan eindigen in een gelijkspel.

Gokken op FC Utrecht – Vitesse doen we op een gelijkspel tegen een odd van 3.65 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op FC Utrecht – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker