FC Utrecht – Vitesse play-off finale

Op zaterdag 19 mei staat om 20:45 de finale van de play-offs voor Europees voetbal op het programma met FC Utrecht – Vitesse. Het eerste duel wist Vitesse met 3-2 te winnen door een late treffer. Utrecht zal thuis dus moeten winnen om het Europese ticket te bemachtigen. Lukt het de Utrechters? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en darts ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op FC Utrecht – Vitesse.

FC Utrecht

Uit heeft de ploeg moeite om te winnen want dat lukte ook niet op bezoek bij Heerenveen. Toch wist het zich toen met een 2-1 overwinning te plaatsen voor de finale. In Arnhem begon de ploeg goed maar zakte het gedurende de wedstrijd toch wat weg. Het leek op een 2-2 gelijkspel uit te lopen en daar was gezien het spelbeeld niets verkeerds aan totdat in de slotfase toch nog de winnende voor Vitesse viel. Strieder is geschorst voor dit duel vanwege de gele kaart die hij pakte in de eerste wedstrijd.

Vitesse

Begon zeer slordig aan de wedstrijd maar herpakte zich goed en won uiteindelijk dus het eerste duel. De keeper van Vitesse zag er bij de 2-2 niet goed uit. De bal kwam gewoon recht op hem af maar hij wist het schot niet te pareren. De uitgangspositie is goed, maar de grootste tegenvaller is dat Mount geschorst is voor de tweede wedstrijd. Hij maakte de 1-0 en gaf een goed voorzet waaruit de 2-1 zou komen en zijn gemis is dan ook groot.

Voorspelling FC Utrecht – Vitesse

De voornaamste reden waarom wij denken dat FC Utrecht alsnog het ticket voor Europees voetbal pakt is dat Mount geschorst is bij Vitesse. Hij is de man met het creatieve vermogen en is heel vaak betrokken bij de goals van Vitesse. FC Utrecht mist Strieder maar dat is een minder groot verlies. We verwachten dat FC Utrecht het in eigen huis af zal maken.

Gokken op FC Utrecht – Vitesse doen we met 3/10 units op een zege van FC Utrecht tegen een odd van 1.81 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op FC Utrecht – Vitesse? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker