FC Utrecht – PEC Zwolle voorspelling

Tegelijk met de wedstrijd in Almelo staat de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle op het programma tijdens Eredivisie speelronde 23. FC Utrecht wist met veel pijn en moeite met 1-0 te winnen van Sparta terwijl PEC Zwolle met 3-2 te sterk was voor Heerenveen. Lukt het Utrecht om in te lopen of vergoot PEC Zwolle het gat? Wij van gokken op sport geven naast tips voor de tennis ook tips om te gokken op FC Utrecht – PEC Zwolle.

FC Utrecht

Sinds het vertrek van Ten Hag kan FC Utrecht ons nog niet overtuigen. De ploeg boekte dan wel de eerste overwinning onder nieuwe trainer De Jong, maar het ging erg moeilijk tegen een matig Sparta. Je kan ook zeggen dat FC Utrecht nog altijd ongeslagen is onder De Jong maar het spel is weldegelijk anders. Het is wat voorzichtiger geworden en de ploeg lijkt minder kansen te creëren.

PEC Zwolle

Tegen PSV en Vitesse zag je dat PEC Zwolle een stuk minder is wanneer het een aantal geblesseerde of geschorste spelers heeft. Tegen Heerenveen waren deze spelers terug en je zag meteen weer het voetbal van de eerste seizoenshelft. Met name in de eerste helft was het spel van Zwolle goed. In de tweede helft zakte het wat weg maar uiteindelijk was het wel de terecht winnaar.

Voorspelling FC Utrecht – PEC Zwolle

Tijdens de eerste seizoenshelft vonden we deze matchup nog wel gelijkwaardig. Maar de laatste weken kan FC Utrecht ons niet overtuigen en geven we toch een klein beetje het voordeel van de twijfel aan PEC Zwolle.

Gokken op FC Utrecht – PEC Zwolle doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor PEC Zwolle bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op FC Utrecht – PEC Zwolle? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker