FC Utrecht – NEC voorbeschouwing

De andere wedstrijd zondag om 14:30 is FC Utrecht – NEC. FC Utrecht wist vorige week voor de tweede keer op rij te winnen door in blessuretijd de winnende te maken tegen Willem II in Tilburg. NEC speelde gelijk in de Gelderse derby tegen Vitesse door in de slotfase de gelijkmaker te scoren. Beide ploegen hebben een wisselvallig seizoen tot nu toe en de vraag is dus wie er in Utrecht de drie punten zal pakken? Wij van gokken op sport geven eFC Utrecht – NEC voorbeschouwingen voorbeschouwing en tips om te wedden op FC Utrecht – NEC.

FC Utrecht
De Utrechters speelde lange tijd met een man meer tegen Willem II dankzij de rode kaart van spits Fran Sol. Desondanks wist FC Utrecht pas in de blessuretijd toe te slaan na een ongelukkige fcutrecht-neckopbal van verdediger Lachman. De bal kwam prompt tussen Haller en Lamproe terecht en uiteindelijk kon Haller er als eerste bij en maakte hij het rustig en beheerst af. Dat was de tweede zege voor FC Utrecht op rij en dat zorgde ervoor dat de ploeg nu in de middenmoot staat. Nog steeds onder het niveau, maar het gaat in ieder geval een stuk beter. Midweeks speelde het in de KNVB Beker tegen FC Groningen en kwalificeerde zich voor de volgende ronde.

NEC
In de Gelderse derby was NEC van plan er fel op te vliegen en het duel niet te schuwen. Dat lukte goed want Vitesse kwam geen moment in zijn spel. Toch leverde het ook voor NEC weinig kansen op. Uiteindelijk viel de goal wel aan de kant van Vitesse door oud NEC’er Foor. Vitesse drukte niet door en aan het einde speelde NEC alles of niet en pompte het de ballen in de strafschopgebied. Uiteindelijk viel er één val goed en dit betekende de 1-1. NEC kwam midweeks niet in actie voor de KNVB Beker omdat de ploeg in de vorige ronde verloor van Ado Den Haag.

Voorspelling
FC Utrecht gaat deze wedstrijd in als de favoriet. Toch was gezien de man meer situatie in Tilburg het spel van de Utrechters moeizaam en stroef. De verwachting is dat NEC zich in zal graven en uiteindelijk via de omschakeling proberen toe te slaan. NEC heeft daar genoeg snelle spelers voor. FC Utrecht is de favoriet met een odd van 1.50 maar dat vinden we te laag. Zo goed speelt FC Utrecht nu ook weer niet. We gokken daarom niet op FC Utrecht – NEC.

Toch een gokje wagen? Goede bookmakers om te wedden op FC Utrecht – NEC staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25