FC Utrecht – NAC voorspelling

Op zondag staat tijdens Eredivisie speelronde 10 de wedstrijd FC Utrecht – NAC op het programma om 14:30. Beide ploegen zitten in een hele moeilijke fase en beide verloren tijdens de afgelopen speelronde. FC Utrecht verloor met 3-0 op bezoek bij AZ terwijl NAC in eigen huis verloor van PEC Zwolle. Komt FC Utrecht uit de dip of weet NAC te stunten? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Utrecht – NAC.

FC Utrecht

De competitie was nog maar een paar wedstrijden bezig en iedereen had de overtuiging dat FC Utrecht en geduchte concurrent zou kunnen zijn voor de top drie. Maar de afgelopen vijf wedstrijden wist het er maar één te winnen. Op bezoek bij AZ verloor het ruim met 3-0. Daarmee is Utrecht teruggezakt naar de middenmoot. Het is aan Ten Hag om zijn geroemde tactische denkwijze toe te passen en uit deze dip te komen.

NAC

De hosanna stemming na de eerste Eredivisie zege in de Kuip ooit heeft inmiddels weer plaatsgemaakt voor realisme in Breda. Inmiddels verloor het voor de derde keer op rij en heeft het geen enkel doelpunt meer weten te maken. Nu andere ploegen onderin de afgelopen weken wel punten hebben gepakt komt de degradatiestreep toch weer angstig dichtbij. Het spel van de afgelopen maand is ook niet meer zo energiek als in het begin van de competitie.

Voorspelling FC Utrecht – NAC

Dit is een wedstrijd voor FC Utrecht dat het moet winnen om weer in een flow te kunnen komen. Er zal voldoende spanning op dit duel staan en de vraag is of de spelers hiermee om kunnen gaan.  Voor NAC is het een duel waar het hoopt op een punt maar het eigenlijk niet moet hebben van dit soort duels. Het zal de uit tactiek weer gebruiken door heel compact te staan en vooral het centrum dicht te gooien waardoor de tegenstander alleen vanaf de vleugels kan aanvallen.

Zowel FC Utrecht als NAC zijn in een dramatische vorm, maar we verwachten toch dat FC Utrecht de drie punten gaat pakken. Gokken op FC Utrecht – NAC doen we echter niet omdat de odd voor een thuiszege met 1.35 veel te laag is.

Zelf wel voetbalwedden op deze wedstrijd? Gokken op FC Utrecht – NAC kan bij vele bookmakers. Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker