FC Utrecht – Heracles voorspelling

De eerste wedstrijd op zondag uit speelronde vijftien van de Eredivisie is om 12:15 tussen FC Utrecht – Heracles. Tijdens de vorige speelronde speelde FC Utrecht 3-3 gelijk op bezoek bij Excelsior terwijl Heracles thuis met 4-1 wist te winnen van VVV Venlo. Het verschil tussen beide ploegen is één puntje in het voordeel van Heracles. Lukt het ze om FC Utrecht onder zich te houden op de ranglijst? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en Engels voetbal een voorbeschouwing en tips om te gokken op FC Utrecht – Heracles.

FC Utrecht

Op Kralingen stond FC Utrecht kansloos met 3-0 achter maar het lukte de ploeg van Advocaat alsnog om een puntje mee naar huis te nemen. Daar was heel wat voor nodig en met name een aantal discutabele VAR momenten. De penalty die zorgde voor de uiteindelijke 3-3 score was natuurlijk helemaal geen penalty en dus heeft FC Utrecht wel wat gelukt gehad.

Heracles

Na een hele goede seizoenstart leek er met drie nederlagen op rij de klad in te komen bij Heracles. Maar VVV Venlo was de juiste tegenstander op het juiste moment want zonder de geblesseerde Post op het middenveld van de Limburgers was het een stuk makkelijker voetballen voor Heracles. Nu doet Heracles het thuis altijd wel goed maar juist op echt gras laat het vaak te wensen over.

Voorspelling FC Utrecht – Heracles

Als we naar de statistieken kijken dan is Heracles buiten Almelo een hopeloze zaak met vijf puntjes uit de vorige zeven duels. FC Utrecht doet het thuis juist goed met zestien punten uit zeven duels. Eerder dit seizoen ging Heracles al hard onderuit op bezoek bij Willem II en Vitesse en dat verwachten we opnieuw in Utrecht.

Gokken op FC Utrecht – Heracles doen we met 3/10 units op een thuiszege voor FC Utrecht tegen een odd van 1.60 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op FC Utrecht – Heracles? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker