FC Utrecht – Feyenoord voorspelling

Op zondag staat er tijdens Eredivisie speelronde vijftien de wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord op het programma, aftrap 14:30 in Utrecht. Altijd een beladen duel tussen twee ploegen die dit jaar niet zoveel voor elkaar onder doen. Feyenoord won afgelopen speelronde door met 1-0 in eigen huis te winnen van Vitesse terwijl FC Utrecht 1-1 speelde op bezoek bij PEC Zwolle. Zien we net als vorig jaar veel doelpunten? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op FC Utrecht – Feyenoord.

FC Utrecht

Tegen PEC Zwolle gaf het een voorsprong uit handen omdat het verzuimde de wedstrijd af te maken. De Utrechters zagen daarna ook nog eens Leeuwin uitvallen met die door zijn eigen keeper werd geraakt aan het hoofd. De verwachting is dat hij nog ontbreekt voor dit duel.

Feyenoord

Eindelijk won Feyenoord weer eens in de eigen Kuip door met 1-0 Vitesse te verslaan. Kansen waren er genoeg voor de Rotterdammers maar waar vorig jaar bijna elke kans meteen een doelpunt was is dat dit jaar wel anders. Feyenoord speelt midweeks nog de laatste wedstrijd in de Champions League maar die gaat nergens meer over. El Ahmadi en Amrabat spelen niet tegen Napoli en het is nog maar de vraag of ze beide fit genoeg zijn om te starten in Utrecht.

Voorspelling FC Utrecht – Feyenoord

Ondanks dat Feyenoord twee duels op rij de nul heeft gehouden is het niet zo dat de tegenstanders geen kansen hebben gekregen. Verdedigend is FC Utrecht ook niet de sterkste en zeker zonder Leeuwin mist het een vaste kracht. Vorig jaar kwam Feyenoord op wonderbaarlijke manier terug van 3-1 naar 3-3 door twee goals in blessuretijd. We verwachten opnieuw veel doelpunten dit duel.

Gokken op FC Utrecht – Feyenoord doen we met 5/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op FC Utrecht – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands