FC Utrecht – Feyenoord voorbeschouwing

De laatste wedstrijd uit speelronde 14 van de Eredivisie is FC Utrecht – Feyenoord, aftrap 16:45 in Utrecht. Afgelopen speelronde speelde FC Utrecht verdienstelijk gelijk met 1-1 op bezoek in Enschede nadat het al heel vroeg met een man minder kwam te spelen. Feyenoord wist na drie wedstrijden weer eens te winnen, het won met 3-0 in eigen huis van PEC Zwolle. Lukt het Feyenoord om de koppositie te behouden of steekt FC Utrecht daar een stokje voor? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op FC Utrecht – Feyenoord.

FC Utrecht
Leeuwin kreeg al na 10 minuten spelen een direct rode kaart tegen FC Twente omdat hij een overtreding maakte op de doorgebroken Unal. FC Utrecht toonde veerkracht want vier minuten na de fcutrecht-feyenoordtegentreffer wist het alweer gelijk te maken. Daar was wel een fout van de doelman voor nodig omdat hij de rebound zomaar gaf aan Zivkovic. Daarna hield FC Utrecht stand en had het zelfs de wedstrijd in de slotfase nog kunnen winnen. Het was toen ontzettend open, aan beide kanten, maar geen van beide wist uiteindelijk nog een winnende treffer te maken. Leeuwin zal geschorst zijn voor dit duel vanwege zijn rode kaart tegen FC Twente.

Feyenoord
In de eigen Kuip wist Feyenoord weer eens een wedstrijd te winnen en zodoende de koppositie in de Eredivisie te behouden. De ploeg van Van Bronckhorst speelde niet op zijn best maar het was genoeg om met 3-0 te winnen van PEC Zwolle. Voor Feyenoord is het goed om te zien dat het middenveld met Vilhena en El Ahmadi weer terug is. Feyenoord komt terug van een nederlaag bij Manchester United voor de Europa League en deze wedstrijd zal ongetwijfeld kracht hebben gekost. De ploeg zal op moeten letten dat het niet opnieuw na een lastige Europese uitwedstrijd punten verliest, zoals tegen Go Ahead Eagles.

Voorspelling
Feyenoord doet het historisch gezien vaak goed bij FC Utrecht. Je hebt nou eenmaal van die tegenstanders die elkaar niet liggen. Maar vanwege de Europese wedstrijden verwachten we dat Feyenoord toch punten zal gaan morsen. FC Utrecht is al vijf wedstrijden ongeslagen en heeft met spits Haller iemand die altijd een goal kan maken. We verwachten minimaal een gelijkspel voor FC Utrecht en vanuit deze gedachte spelen we de asian handicap. We gokken 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor FC Utrecht tegen een odd van 1.81 bij bookmaker 888.

Andere top bookmakers om te wedden op FC Utrecht – Feyenoord staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan en profiteer van een bonus.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25