FC Twente – Sparta voorspelling

Een zeer belangrijk duel onderin de Eredivisie tijdens deze speelronde is FC Twente – Sparta, aftrap zondag 14:30 in Enschede. Beide ploegen verloren afgelopen weekend met 2-1. FC Twente deed dat op bezoek bij Ajax terwijl Sparta in eigen huis van PSV verloor. Het verschil tussen beide ploegen is maar twee puntjes. Lukt het Sparta om over FC Twente heen te wippen of weten de Tukkers een gat te slaan naar vijf punten. Wij van gokken op sport geven naast tips op darts ook tips om te gokken op FC Twente – Sparta.

FC Twente

Het was de vierde nederlaag op rij waardoor FC Twente is afgezakt de één na laatste plaats. Het laatste punt wat de Tukkers wisten te pakken was een 1-1 gelijkspel tegen Roda JC. De druk zal er vol op staan bij de ploeg van Verbeek. Tegen Ajax speelde het redelijk maar daar weet de ploeg dat weinig tot niets te halen viel en de ogen waren al gericht op deze partij.

Sparta

Tegen PSV wist Sparta zich moedig op te stellen en verloor het nipt, maar het verloor wel weer. Na de zege op Willem II, met dank aan een hele grote fout achterin bij de Tilburgers, heeft Advocaat nog geen potten weten te breken. De druk zal verder toenemen en de vraag is hoe Sparta daar mee om zal gaan.

Voorspelling FC Twente – Sparta

We verwachten een ontzettend matig en zeer slecht duel waar vooral de spanning veel zal moeten vergoeden. Beide ploegen zullen zeker in het begin de kat uit de boom kijken en vooral geen fouten willen veroorzaken zie leiden tot doelpunten. We verwachten dus weinig goals tijdens dit duels omdat beide ploegen ook aanvallend onmachtig zijn.

Gokken op FC Twente – Sparta doen we met 3/10 units op de Under 3 goals tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op FC Twente – Sparta? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands