FC Twente – Roda JC voorbeschouwing

Speelronde 11 begint op de vrijdagavond met de wedstrijd FC Twente – Roda JC, aftrap 20:00 in Enschede. FC Twente won vorige week het uitduel tegen Go Ahead Eagles met 2-0 en zette daarmee de goede reeks van ongeslagen wedstrijden door. Roda JC wist voor de tweede wedstrijd op rij niet te verliezen door 1-1 te spelen in eigen huis tegen Ado Den Haag. Lukt het Roda JC om voor de derde wedstrijd op rij niet te verliezen? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om de te wedden op FC Twente – Roda JC.

FC Twente
Hake heeft het inmiddels op de rit bij FC Twente. Mede door de huurlingen Unal en Celina heeft FC Twente aanvallende mogelijkheden en creativiteit. Dat bleek ook tijdens de wedstrijd tegen twente-rodaGo Ahead Eagles. FC Twente wist zich kranig te weren tegen het toch wel harde spel van de Eagles en won uiteindelijk met 2-0 door goals van Yeboah en Celina. Inmiddels staat FC Twente vijfde op de ranglijst en is het door het verlies van Az de Alkmaarders voorbij gegaan. FC Twente hoefde midweeks niet voor de KNVB Beker te spelen omdat de ronde hiervoor was uitgeschakeld voor FC Utrecht.

Roda JC
Gezien de kansen die Excelsior kreeg twee weken geleden in het duel met Roda JC leken de Limburgers op weg naar opnieuw een nederlaag. Excelsior kreeg zeker vier niet te missen kansen maar uiteindelijk bleken deze wel mis te kunnen. Roda JC groeide in de wedstrijd en won uiteindelijk met 1-0. Tegen Ado Den Haag had het opnieuw vroeg problemen. Kwamen 0-1 achter en met name Havenaar kreeg kans op kans. Deze gingen er uiteindelijk niet in en uit een vrije trap kwam Roda JC op gelijke hoogte. Hierdoor verloor het opnieuw niet en staat het nu in punten gelijk met Willem II. Roda JC hoefde midweeks niet in actie te komen voor de KNVB Beker omdat de club een ronde eerder al was uitgeschakeld door PSV.

Voorspelling
De afgelopen weken blijkt dat ploegen genoeg kansen krijgen tegen Roda JC. Je moet alleen de kansen wel benutten. Laat je de kansen liggen, dan is Roda JC wel een ploeg dat blijft knokken en vechten en niet zomaar de handdoek in de ring gooit. Nu zijn de spelers van FC Twente voorin van een betere kwaliteit dan Ado Den Haag en Excelsior waardoor we denken dat deze keer de kansen wel zullen worden benut. We gokken daarom 4/10 units op FC Twente to win tegen een odd van 1.71 bij bookmaker Kroon.

Andere top bookmakers om te wedden op FC Twente – Roda JC staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25