FC Twente – Feyenoord voorspelling

Tegelijk met derby van het Noorden begint FC Twente – Feyenoord uit speelronde 30 van de Eredivisie. FC Twente pakte afgelopen weekend een puntje op bezoek bij VVV Venlo door 0-0 te spelen terwijl Feyenoord in eigen huis met 5-0 won van Excelsior. Lukt het FC Twente om van de laatste plaats af te komen of boekt Feyenoord zijn vierde zege op rij? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op FC Twente – Feyenoord.

FC Twente

Het was wederom erg armoedig wat de Tukkers uit bij VVV Venlo lieten zien maar het pakte in ieder geval nog wel een puntje. VVV Venlo hoefde het spel niet te maken en daar had FC Twente moeite mee. Op een gegeven moment vonden beide teams het wel prima en gebeurde er niks meer in de wedstrijd. Deze wedstrijd zal moeten blijken of Pusic het compleet anders zal gaan doen dan Verbeek.

Feyenoord

De Rotterdammers spelen eigenlijk al weken nergens meer om want het kampioenschap is verkeken en het gat met plaats drie is nog altijd elf punten. Tegen Excelsior speelde de ploeg dan ook zonder druk en dat was te merken. Het enige wat dit seizoen nog kan redden is de bekerfinale en alle wedstrijden tussendoor zijn in principe alleen maar belangrijk voor het zelfvertrouwen van de spelers.

Voorspelling FC Twente – Feyenoord

Bij FC Twente zal iedereen scherp zijn en we verwachten dat ze fel van start zullen gaan. Feyenoord in uitwedstrijden heeft dit jaar al een aantal keren laten zien dat het, zelfs na een voorsprong, altijd het duel nog kan verliezen. Toch heeft Feyenoord een historie als het gaat om wedstrijden tegen FC Twente en doen de Rotterdammers het altijd goed in Enschede. Ondanks dat er niets meer op het spel staat verwachten we dat Feyenoord dit duel zal winnen.

Gokken op FC Twente – Feyenoord doen we met 3/10 units op een uitzege van Feyenoord tegen een odd van 1.67 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op FC Twente – Feyenoord? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands