FC Groningen – Sparta Rotterdam

De tweede wedstrijd om 14:30 is FC Groningen – Sparta Rotterdam. Waar FC Groningen met nieuwe trainer Faber een zeer slechte start kent, heeft Sparta Rotterdam een goede start van de competitie. FC Groningen heeft tot nu toe maar 1 puntje uit 4 wedstrijden maar haalde dat punt wel in Eindhoven op bezoek bij PSV. Sparta Rotterdam heeft 2 van de 4 wedstrijden gewonnen en staat met 6 punten netjes in de middenmoot. Kan FC Groningen het tij keren of blijft de ploeg in de problemen zitten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op FC Groningen – Sparta Rotterdam.

FC Groningen
Het wil nog maar niet lukken met FC Groningen dit seizoen. In de vorige speelronde pakte het met hangen en wurgen een punt tegen PSV terwijl het fcgroningen-spartaal heel vroeg met een man minder kwam te staan. Een knappe prestatie en dit kan zomaar de ommekeer zijn. Deze week namen de Groningers afscheid van Tamata en Antonia. Beiden hadden nog een contract voor 1 jaar maar in wederzijds overleg is besloten om afscheid van elkaar te nemen. Het gekke is dat FC Groningen geen vervangers heeft gehaald waardoor de selectie 2 spelers minder is op dit moment. Bacuna is geschorst voor dit duel omdat hij 2x een gele kaart kreeg in de wedstrijd tegen PSV.

Sparta Rotterdam
Met al zes punten op zak heeft Sparta een goede start gemaakt aan het seizoen. De kampioen van de Jupiler League is vrijwel compleet gebleven en dat maakt het voor Pastoor makkelijker om het seizoen in te gaan. Met wat gerichte versterkingen zou Sparta in principe uit de degradatieproblemen moeten blijven. Tot nu toe zijn de Spartanen goed op weg en heeft het met Brogno tevens de huidige topscorer uit de Eredivisie. Hij deelt de koppositie samen met Klaassen van Ajax.

Voorspelling
De bookmakers geven FC Groningen als favoriet maar de odd voor een thuisoverwinning ligt rond de 2.20. Dat geeft aan dat de bookmakers er zeker niet van overtuigd zijn dat het ook daadwerkelijk de eerste zege voor Groningen zal opleveren. Uit bij FC Twente kwam Sparta uiteindelijk te kort maar we verwachten hier toch wel een resultaat voor de Rotterdammers. We gokken 1/10 unit op een gelijkspel tussen FC Groningen – Sparta Rotterdam tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Bwin.

Andere bookmakers om te gokken op FC Groningen – Sparta Rotterdam staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan snel een gratis account aan.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker