FC Groningen – Heerenveen voorspelling

Komend weekend staat speelronde twaalf op het programma in de Eredivisie met op zondag de Derby van het Noorden tussen FC Groningen – Heerenveen. Het is de vroege wedstrijd op zondag met aftrap om 12:15. FC Groningen won afgelopen weekend door met 4-2 te winnen op bezoek bij Excelsior. Heerenveen kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel thuis tegen Emmen. Lukt het FC Groningen om van de laatste plek af te komen of blijven de Friezen aansluiting houden bij de subtop? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis en formule1 ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op FC Groningen – Heerenveen.

FC Groningen

De spelers van FC Groningen hebben bij de trainer aangegeven dat ze niet meer het 4-3-3 systeem willen spelen maar over wilde stappen naar een 4-4-2 systeem. Tijdens de wedstrijd tegen Excelsior was dit van toepassing en dat leverde meteen een zege op. Dat kan natuurlijk toeval zijn maar als een spelersgroep een andere speelwijze wil en dan nog niet goed presteert als het deze krijgt aangereikt dan zou het helemaal dramatisch zijn.

Heerenveen

Het blijft dit seizoen wisselvallig wat de prestaties betreft van de Friezen. Tegen Emmen kon het na de 1-0 niet doordrukken en kreeg het laat in de wedstrijd nog de deksel op de neus door een gelijkmaker. Het past in het seizoen van Heerenveen tot nu toe dat gekenmerkt wordt door knappe zeges als op bezoek bij AZ maar ook onbegrijpelijke resultaten zoals dat afgelopen weekend het geval was.

Voorspelling FC Groningen – Heerenveen

Bij FC Groningen zal de spirit er wel degelijk zijn maar het was natuurlijk ook een tegenvaller dat concurrent NAC Breda in de slotfase de winnende wist te maken tegen Heracles. Met een zege zou het verschil met Heerenveen nog maar drie punten zijn en kruipt het rechter rijtje in de Eredivisie wel erg dicht tegen elkaar. We denken echter dat er geen winnaar zal komen uit dit duel. De Groningers hebben thuis nog maar één puntje gepakt terwijl Heerenveen juist in uitwedstrijden goed presteert. Het haalde elf van de tot nu toe behaalde dertien punten.

Gokken op FC Groningen – Heerenveen doen we met 3/10 units op een gelijkspel tegen een odd van 3.50 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op FC Groningen – Heerenveen? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands