FA Cup finale 2019 voorspelling

Op 18 mei staat op Wembley de FA Cup finale 2019 op het programma met de aftrap om 18:00 Nederlandse tijd. De finale gaat tussen kampioen Manchester City en Watford dat als elfde eindigde in de Premier League. Manchester City won in de halve finale met 1-0 van Brighton terwijl Watford een 0-2 achterstand tegen Wolves goed wist te maken. Vorig jaar wist Chelsea de beker te winnen door Manchester United met 1-0 te verslaan. Manchester City is de grote favoriet, lukt het de ploeg na het kampioenschap en de League Cup ook de FA Cup te winnen? Wij van gokken op sport geven naast tips om te gokken op WTA tennis en wielrennen ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op FA Cup finale 2019.

Manchester City

Afgelopen weekend stelde Manchester City het kampioenschap van de Premier League veilig door met ruime cijfers te winnen van Brighton. Het hield Liverpool daardoor van zich af op één punt. De ploeg van Guardiola kan geschiedenis schrijven door als eerste ploeg de treble te winnen. Dat wil zeggen het kampioenschap, de league cup en de FA Cup.

Watford

Eigenlijk was Wolves de grote favoriet om naar de FA Cup finale 2019 te gaan maar Watford had een enorme comeback en wist uiteindelijk in de verlenging met 3-2 te winnen. Voor de club uit Londen een geweldige prestatie in een toch al goed seizoen. In de middenmoot eindigen van de premier league is voor een club uit Watford een puike prestatie.

Voorspelling FA Cup finale 2019

Als de trainer van Watford lef heeft stelt hij ook in de finale keeper Gomes op. De oud PSV’er mag tijdens dit toernooi steeds keepen en het zou toch wel sneu zijn dat hij plots tijdens de FA Cup finale 2019 op de bank terecht komt. Manchester City is uiteraard de favoriet om de FA Cup finale 2019 te winnen. Odds zijn ongeveer 1.25 en dat is natuurlijk te laag om daar op te zetten. We verwachten een zege voor Manchester City maar Watford heeft heel het seizoen al laten zien dat het op goede dagen gevaarlijk uit de hoek kan komen. We verwachten daardoor een hoop goals.

Gokken op FA Cup finale 2019 doen we met 3/10 units op de Over 2.5 goals tegen een odd van 1.55 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op FA Cup finale 2019? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker