FA Cup Finale 2018 voorspelling

Op zaterdag 19 mei staat de FA Cup Finale 2018 in Engeland op het programma tussen Chelsea – Manchester United, aftrap 18:15 op Wembley. Voor beide ploegen is het de laatste kans om dit jaar nog een prijs te pakken. Chelsea heeft een teleurstellend seizoen achter de rug met een trainer die na dit seizoen zal vertrekken. Manchester United is na alle inkopen tweede geworden maar nog altijd op gepaste afstand van stadgenoot City. Daarnaast werden beide ploegen al vroeg uitgeschakeld in de Champions League. Wie kan het seizoen nog wat glans geven? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie play-offs en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op FA Cup Finale 2018.

Chelsea

Waar Conte vorig jaar de show stal en kampioen speelde met Chelsea zo defensief en voorzichtig laat hij zijn elftal dit jaar spelen. Vaak speelt hij met Bakayoko en Kante waardoor je eigenlijk twee verdedigend ingestelde types hebt. Daardoor is er een plaats minder op het middenveld voor een wat creatievere man en dat gaat vaak ten kosten van Willian. Daarnaast valt de komst van Morata, toch gehaald door Conte ontzettend tegen waardoor het team aanvallend vaak te kort komt. Het moet echt van Hazard komen maar je merkt aan hem dat hij klaar is met deze trainer.

Manchester United

Waar Conte verdedigend speelt is Mourinho de overtreffende trap. Geen enkele trainer zorgt eerst dat het achterin dicht is en maakt zich helemaal geen zorgen om het spel te hoeven maken. Toch was het begin van dit seizoen goed en kon het lang mee met Manchester City maar uiteindelijk bleek het toch niet voldoende te zijn. De uitschakeling tegen Sevilla in de Champions League was toch wel het dieptepunt dit jaar want in eigen huis had het geen schijn van kans.

Voorspelling FA Cup Finale 2018

We verwachten geen spetterende wedstrijd en dat komt met name door beide trainers. De organisatie zal hoogtij vieren en het belangrijkste zijn voor beide teams. Het zal moeten komen van fouten achterin of individuele kwaliteiten van bijvoorbeeld een Sanchez of Hazard. Het is wat ons betreft echt een wedstrijd die beide teams kunnen winnen en gelijkwaardig zal zijn. Als we dan kijken naar de odds wie er uiteindelijk de FA Cup Finale 2018 wint, desnoods met strafschoppen, dan ligt bij Chelsea de value.

Gokken op FA Cup Finale 2018 doen we met 3/10 units op Chelsea to qualify tegen een odd van 2.00 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op FA Cup Finale 2018? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands