Excelsior – Willem II voorspelling

Speelronde 30 uit de Eredivisie start komende vrijdag met Excelsior – Willem II, aftrap 20:00 in Rotterdam. Afgelopen speelronde verloor Excelsior op bezoek bij Feyenoord met 5-0 terwijl Willem II in eigen huis met 3-2 wist te winnen van FC Utrecht. Lukt het Willem II om vier wedstrijden op rij ongeslagen te blijven of doorbreekt Excelsior de negatieve reeks van twee verloren wedstrijden? Wij van gokken op sport geven naast tips op wielrennen en darts ook een voorspelling en tips om te gokken op Excelsior – Willem II.

Excelsior

Na het behalen van de magische 34 punten grens heeft Excelsior niet meer gewonnen. Thuis tegen ADO was dat erg ongelukkig maar afgelopen week wat het heel matig wat het in de Kuip liet zien, met een dikke 5-0 als gevolg. Uiteindelijk maakt het ook niet veel meer uit voor Excelsior, het doel was lijfsbehoud en dat is makkelijk gehaald.

Willem II

Na het vertrek van de trainer heeft Willem II zeven punten uit de laatste drie wedstrijden gepakt, en eigenlijk had dat negen uit drie moeten zijn want tegen FC Twente vergat de ploeg het af te maken. Hierdoor lijkt Willem II zeker van lijfsbehoud en dat mag ook wel als je naar het spelersmateriaal kijkt.

Voorspelling Excelsior – Willem II

Beide ploegen kunnen vrijuit spelen want beide zijn eigenlijk al zeker van lijfsbehoud. De vorm is bij Willem II beter in vergelijking met Excelsior. Bij Willem II lijkt men losser te zijn gaan spelen en komt spits Sol meer in de gelegenheid om te score. We neigen naar een uitzege want het thuisrecord van Excelsior is niet al te best. Maar we verwachten sowieso veel doelpunten dus gaan we voor de Over.

Gokken op Excelsior – Willem II doen we met 3/10 units op de Over 2,5 goals tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Excelsior – Willem II? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands