Excelsior – Roda JC voorbeschouwing

De tweede wedstrijd op zondag 14:30 is Excelsior – Roda JC. Excelsior begon het seizoen uitstekend en maar is de laatste weken wat weggezakt. Het heeft nu 10 punten en staat alsnog in de middenmoot van de Eredivisie. Bij Roda JC is het kommer en kwel want de ploeg heeft maar 3 punten en staat stijf onderaan in de Eredivisie. Kan Excelsior nog een extra klap uitdelen aan Roda JC of komen de Limburgers sterk voor de dag op Kralingen? Wij van gokken op sport geven en voorbeschouwing en tips om te gokken op Excelsior – Roda JC.

Excelsior
De ploeg van Van der Gaag begon het seizoen uitstekend maar verloor de laatste twee wedstrijden in de competitie. Afgelopen speelronde verloor het dik op bezoek bij Go excelsior-rodajcAhead Eagles. Voor een duel tegen een directe concurrent als het gaat om degradatie was dat een harde nederlaag. Pantic is geschorst bij de Kralingers.

Roda JC
Het is alarmfase één bij Roda JC omdat de ploeg onderaan staat met 3 punten en nog geen zege heeft geboekt. Vorige week verloor het in een ontzettend slecht duel van NEC met 0-1 waardoor de ploeg nog altijd onderaan staat. Het is een compleet elftal met vreemdelingen waar Anastasiou maar een elftal van moet maken. Tot overmaat van ramp besloot Brouwers zijn carrière per direct te beëindigen omdat hij zichzelf niet fit genoeg voelde. Hij zal de bui al hebben zien hangen en dat is toch wel een treurig einde van een toch mooie carrière.

Voorspelling
Beide ploegen zijn gewend om op kunstgras te spelen dus dat heeft geen voor- of nadeel voor beide ploegen. Je kunt niet zeggen dat beide ploegen in vorm zijn. Toch denken we dat Excelsior over meer kwaliteiten beschikt ten opzichten van Roda JC. We denken ook dat de trainer van Excelsior tactisch het verschil kan maken. Hij heeft een goede indruk achtergelaten in de afgelopen wedstrijden. Hij staat met beperkte middelen toch in de middenmoot van de Eredivisie. We gokken 3/10 op een overwinning van Excelsior tegen een odd van 2.20 bij bookmaker Mybet.

Andere top bookmakers om te wedden op Excelsior – Roda JC.staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan een gratis account aan.

Bwin

€50gratis
€50gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Mooie aanbiedingen!

Mybet

€100gratis
€100gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €100
  • Top bookmaker

Betathome

€50gratis
€50gratis
  • 50% bonus bij eerste storting tot aan €50
  • Uitgebreid assortiment

WillHill

€25gratis
€25gratis
  • €25 gratis
  • Gebruik promocode F25