Excelsior – Go Ahead Eagles voorbeschouwing

De tweede wedstrijd met aftrap op zondag 14:30 uit speelronde 19 is Excelsior – Go Ahead Eagles. Een belangrijk duel in het gevecht tegen degradatie. Beide ploegen verloren de eerste wedstrijd van 2017. Excelsior verloor met 0-2 op bezoek in Eindhoven bij PSV terwijl Go Ahead Eagles in eigen huis met 1-3 verloor van AZ. Wie zal deze belangrijke wedstrijd winnen en een gat slaan met de concurrent in de strijd tegen degradatie? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Excelsior – Go Ahead Eagles.

Excelsior
Uit bij PSV had Excelsior niet veel te vertellen. Bij een 0-1 achterstand kreeg het nog wel een kans voor de gelijkmaker maar dat was dan ook het enige gevaar wat de ploeg kon excelsior - go ahead eaglescreëren. Dat de score van 0-2 uiteindelijk nog mee viel had meer te maken met het missen van enorme kansen vanuit PSV kant, dan het goed verdedigen en niks weggeven van Excelsior.

Go Ahead Eagles
Tegen AZ kwamen de Eagles gewoon kwaliteit te kort om te stunten. Trainer Hans de Koning is tijdens het duel naar de tribune gestuurd en zal voor deze wedstrijd niet op de bank mogen zitten. De Eagles hebben zich in de winterstop onder andere versterkt met oud Feyenoorder Manu maar de vraag is of hij de aanvallende kracht en kwaliteit kan brengen om directe degradatie te voorkomen.

Voorbeschouwing
Een duel dat bol zal staan van de spanning, Gezien de vorm van beide ploegen staat er veel druk op dit duel. We verwachten een duel met niet al te hoogstaand spel waar de spanning het goede voetbal zal moeten vergoeden. In onze ogen kan deze wedstrijd alle kanten op. Beide teams maken verdedigend fouten en de vraag is wie straft het foutje wel af. We gokken daarom niet op deze wedstrijd.

Zelf wel een gokje wagen op Excelsior – Go Ahead Eagles? Hieronder staan een aantal goede bookmakers. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands