Excelsior – Ajax voorbeschouwing

In Kralingen begint één van de twee wedstrijden om 14:30 tussen Excelsior – Ajax. Beide ploegen wisten afgelopen speelronde in eigen huis te winnen. Excelsior veegde met 4-1 de vloer aan met SC Heerenveen. Ajax maakte in de tweede helft het verschil en versloeg uiteindelijk FC Twente met 3-0. Komt Ajax goed uit het Europa League duel met FC Kopenhagen en weet het in de competitie de achterstand op Feyenoord te verkleinen? Of weet Excelsior te stunten? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op Excelsior – Ajax.

Excelsior
Van der Gaag begon in de wedstrijd tegen SC Heerenveen met Van Duinen in de spits en dat was een groot succes. Hij was bewegelijk, dook de hoeken in en was continu aanspeelbaar. Daarbij Excelsior - Ajaxbegon Excelsior bijzonder fel aan het duel waardoor het SC Heerenveen compleet overdonderde. Nu begint Excelsior wel vaker sterk aan wedstrijden, komt het ook regelmatig al vroeg op voorsprong, maar weet het dit bijna nooit vast te houden. Tegen de Friezen had het daar geen enkel probleem mee en won het uiteindelijk overtuigend met 4-1.

Ajax
Het ging moeizaam voor de Amsterdammers in de eerste helft tegen FC Twente. Na de verloren Europa League wedstrijd tegen FC Kopenhagen was het afwachten hoe Ajax dit duel in zou gaan. In de tweede helft maakte de ploeg van Bosz het verschil en dat is best knap als je een midweeks programma hebt. Het won uiteindelijk vrij simpel met 3-0 van FC Twente waardoor het gat met Feyenoord nog altijd 4 punten is. Nu komt Ajax terug van de return wedstrijd tegen FC Kopenhagen en het is de vraag hoe de Amsterdammers door dit duel heen gaan komen.

Voorspelling
Ondanks de goede vorige wedstrijd van Excelsior verwachten we dat de ploeg te kort zal komen tegen Ajax. Voetballend is de ploeg vele malen beter en het kan zeker overweg met kunstgras. De Europa League wedstrijd zal ongetwijfeld nog in benen zitten bij de Amsterdammers maar tegen Excelsior zou dit geen enkel probleem mogen zijn. We verwachten een reguliere zege voor Ajax maar de odd van 1.25 is voor ons te laag om op te wedden.

Zelf wel een gokje wagen? Top bookmakers om te wedden op Excelsior – Ajax staan hieronder gegeven. Nog geen account? Maak dan gratis een account aan en profiteer van de welkomstbonus.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands