Excelsior – ADO Den Haag voorspelling

Speelronde 28 uit de Eredivisie begint op vrijdag met de wedstrijd Excelsior – ADO Den Haag, aftrap 20:00 in Rotterdam. Excelsior blijft het goed doen en won met 3-2 op bezoek bij VVV terwijl ADO Den Haag in eigen huis verloor met 0-2 van NAC. Het verschil tussen beide ploegen is nog maar één punt in het voordeel van ADO. Lukt het Excelsior om over ADO Den Haag heen te gaan? Wij van gokken op sport geven naast tips op Premier League ook tips om de gokken op Excelsior – ADO Den Haag.

Excelsior

Wat de Kralingers goed blijven doen is vooral hun eigen spel spelen. Iets wat teruggetrokken maar toch met verzorgd en goed voetbal er proberen uit te komen met snelle mannen voorin. Het is dat ze tegen AZ nipt met 1-2 verloren in eigen huis anders had het vier overwinningen op rij geboekt. AZ kwam in dat duel goed weg en het waren vooral de fouten van Faes die de nederlaag bezorgde.

ADO Den Haag

Tegen Willem II kwam ADO Den Haag nog goed weg door een late treffer maar eigenlijk was het verval toen al ingezet. Tegen Ajax was het vooral aan de keeper te danken dat het 0-0 bleef en tegen Sparta Rotterdam vergat het de tweede helft het verschil te maken. Tegen NAC liet de ploeg opnieuw zien dat het aanvallend momenteel even niet loopt en weinig goede kansen weet af te dwingen. Kanon is geschorst voor dit duel en Beugelsdijk lijkt ons niet fit genoeg om te starten. Hierdoor mist ADO zijn centrale duo.

Voorspelling Excelsior – ADO Den Haag

Bij ADO Den Haag is de lijst afwezigen inmiddels steeds groter en groter aan het worden en daar gaat de ploeg niet beter van spelen. De spoeling is erg dun voor ADO Den Haag en dat breekt de ploeg nu op. Excelsior doet het uit beter dan thuis maar nu het veilig is kan de ploeg vrijuit spelen en dat doet het ook. We verwachten een kleine thuiszege in dit duel.

Gokken op Excelsior – ADO Den Haag doen we met 3/10 units op een zege voor Excelsior tegen een odd van 2.50 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Excelsior – ADO Den Haag? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven om te gokken op Excelsior – ADO Den Haag. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands