Everton – Manchester United voorspelling

De laatste wedstrijd op nieuwjaarsdag uit de Premier League is Everton – Manchester United met aftrap om 18:30 in Liverpool. Everton verloor afgelopen zaterdag in de slotfase van Bournemouth met 1-2 terwijl Manchester United niet verder kwam dan een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Southampton. Lukt het Mourinho om zijn ploeg weer te laten winnen of blijft hij punten verspelen? Wij van gokken op sport geven naast tips op tennis ook voetbalwedden tips om te gokken op Everton – Manchester United.

Everton

De eerste nederlaag onder Big Sam is een feit bij Everton maar daar was wel een doelpunt in de absolute slotfase voor nodig van Bournemouth. Voor Everton is het geen ramp want na een zeer goede reeks staat de ploeg inmiddels op de negende plaats in de premier league. Het lijkt er dus op dat de ploeg zich makkelijk zal handhaven op het hoogste niveau.

Manchester United

Het was opnieuw een zwakke bedoeling van Manchester United tegen Southampton waardoor het door de derde keer op rij gelijk speelde. Man Utd had een penalty kunnen krijgen maar als het niet meezit krijg je dit soort momenten ook geen penalty. Maar de ploeg van Mourinho creëert gewoon te weinig kansen en het mist aanvallend creatieve spelers. Lukaku kreeg een tik van Hoedt op het achterhoofd en moest per brancard het veld verlaten. We verwachten niet dat hij al in actie zal komen.

Voorspelling Everton – Manchester United

Als Manchester United het spel moet maken heeft het een probleem. Creativiteit is ver te zoeken en als er geen ruimte achter de verdediging van de tegenstanders ligt dan weet de ploeg het vaak niet. Dit weet Everton natuurlijk ook en we verwachten daarom dat de thuisploeg in zal zakken om te wachten op het moment van de counter. Dit kan wel eens een saaie pot worden met weinig kansen.

Gokken op Everton – Manchester United doen we met 3/10 units op de Under 2,5 goals tegen een odd van 1.64 bij boekmaker Mr. Green.

Zelf ook voetbalwedden op Everton – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker