E3 Harelbeke 2018 voorbeschouwing

Op vrijdag 23 Maart staat de volgende World Tour koers op het programma in de vorm van E3 Harelbeke 2018. Op vrijdag in plaats van zaterdag waardoor de organisatie hoopt dat er meer renners de dubbel zullen rijden met Gent-Wevelgem. Vorig jaar was dit het weekend van Van Avermaet met winst zowel in Harelbeke als in Gent-Wevelgem. Het zou ons verbazen mocht hij dat dit jaar weer doen want hij is tot op heden niet in beste vorm. Wie gaat E3 Harelbeke 2018 op zijn naam schrijven? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 ook tips om te gokken op E3 Harelbeke 2018.

E3 Harelbeke 2018 parcours

In totaal moeten de renners tijdens E3 Harelbeke 2018 iets meer dan 206 kilometer afleggen met daarbij in totaal 15 heuvels. Het parcours is op te delen in twee stukken van 100 kilometer waarbij het eerste deel met twee heuvels als opwarmer dient. De Wolvenberg en de La Houppe zijn de twee heuvels in dit stuk op ongeveer kilometer 30 en 90. De overige 13 heuvels zitten in het tweede deel van het schema waar de heuvels zich kort op elkaar opvolgen. Er zit ongeveer steeds 5 kilometer tussen de ene heuvel en de andere in. De renners passeren de bekende heuvels als Taaienberg, Eikenberg, Paterberg en Oude Kwaremont. De laatste heuvel van de dag is de Tiegemberg en deze ligt op ongeveer 20 kilometer van de finish.
E3 Harelbeke 2018

E3 Harelbeke 2018 deelnemers

Alle World Tour ploegen zijn aanwezig en velen zullen naast deze koers ook zonder Gent-Wevelgem rijden. Naast de World Tour ploegen heeft de organisatie zeven procontinentale ploegen een wild card gegeven waaronder het Nederlandse Roompot-Nederlandse Loterij. De voorlopige startlijst staat gegeven onder deze link.

E3 Harelbeke 2018 favorieten

Dat de laatste heuvel voor de finish op ongeveer 20 kilometer van de finish ligt wil niet zeggen dat daar ook de beslissende demarrage zal worden gemaakt. Vorig jaar besloten Naesen, Gilbert en Van Avermaet te gaan op de Oude Kwaremont. We vinden dat Van Avermaet niet de vorm heeft om hem als uitgesproken favoriet op te schrijven. Tijdens Milaan – San Remo keek iedereen naar elkaar toen Nibali ging waar de jaren daarvoor juist iemand als Van Avermaet in het wiel sprong. Na zijn geweldige jaar kijken er natuurlijk steeds meer renners naar de Belg en gaan ze niet graag met hem naar de finish. Dat geldt ook voor Sagan want je zag duidelijk dat hij tijdens Milaan – San Remo niet het gat dicht wilde rijden. Er stond nog een rekening open met Kwiatkowski want die ging vorig jaar mee in het wiel van Sagan en won uiteindelijk.

We gaan dit jaar voor een outsider die vorig seizoen heeft laten zien dat hij tot veel in staat is en nu een hele ploeg om zich heen heeft voor deze koersen. Naesen was vorig jaar al de initiator van de beslissende ontsnapping en zal met vertrouwen starten aan deze koers. Hij zou samen met Benoot, die niet de beste sprint heeft en toch eerder zal moeten gaan, wel eens kunnen vertrekken.

Gokken op E3 Harelbeke 2018 doen we met 1/10 unit op Naesen tegen een odd van 12.00 bij bookmaker Kroon.

Goede bookmakers om te gokken op E3 Harelbeke 2018 staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100 % bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Mooie aanbiedingen!