Draw No Bet

Een weddenschap optie als de Draw No Bet is voor ons als gokken op sport een zeer geliefde soort weddenschap. Met de Dubbele Kans maak je bij een gelijkspel, als je inzet op de 1X en X2, nog winst. Bij de Draw No Bet is dit niet het geval, dan krijg je als speler je inzet terug bij een gelijkspel. Nu zal je misschien denken dat dit een slechtere weddenschap is, maar de uitkering bij een thuis- of uitzege is veel groter dan wanneer je inzet met een Dubbele Kans weddenschap.

De Draw No Bet weddenschap gebruiken wij van gokken op sport vaak wanneer het om een wedstrijd gaat in de poulefase van een toernooi, zoals Draw No Betde Champions League, Europa League of eindronde van WK/EK. Iedereen kent het principe dat grote teams vooral de thuiswedstrijden willen winnen en dan één puntje sprokkelen in een uitwedstrijd. Met tien punten ben je haast zeker van een plaats in de volgende ronde. Tijdens uitduels zie je vaak dat ze met een half b elftal starten en niet per definitie hoeven te winnen. Natuurlijk is winst meegenomen maar ze komen voor een punt.

In dit soort gevallen is de Draw No Bet weddenschap een uitstekende keuze. Mocht het onverhoopt een gelijkspel worden dan krijg je als speler je inleg terug, wint het team dan krijg je vaak het dubbele in vergelijking met de Dubbele Kans weddenschap. De Draw No Bet, ook wel Asian Handicap 0 genoemd, komt met enige regelmaat voor bij gokken op sport. Het is de Asian Handicap 0 omdat deze weddenschap het gelijkspel uit sluit.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker