Dortmund – Hoffenheim voorspelling

De laatste speelronde in de Bundesliga staat gepland op zaterdag 15:30 met onder andere de wedstrijd Dortmund – Hoffenheim. Beide ploegen zijn al zeker van Europees voetbal. Dortmund is na de zege op Leipzig zeker van plaats twee terwijl Hoffenheim al zeker is van plaats zeven. Toch kan Hoffenheim nog een plaatsje stijgen want Wolfsburg staat op een gelijk aantal punten. Maken deze twee teams er een spektakel van de laatste wedstrijd van het seizoen? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal en Darts ook tips om te gokken op Dortmund – Hoffenheim.

Dortmund

Na de vreemde thuisnederlaag tegen Mainz met 0-2 revancheerde het zich tegen Leipzig door uit met 2-0 te winnen. Dortmund was gedurende de hele wedstrijd een klasse beter dan Leipzig. Dat de uitslag niet groter was lag meer aan het niet benutten van de vele kansen. Het is toch een statement wat Dortmund gemaakt heeft ten op zichten van Leipzig dat bij een overwinning nog altijd plek twee kon afpakken, maar dat gebeurde dus niet.

Hoffenheim

Maar één nederlaag in de laatste vijf duels heeft ervoor gezorgd dat Hoffenheim volgend jaar Europees voetbal speelt. In het begin leken vier clubs zich te gaan bemoeien met deze laatste Europa League plek maar Hoffenheim is het meest constante gebleken. De ploeg scoort opvallend veel de afgelopen duels met cijfers als 3-1 en 4-0. Maar als we naar het doelsaldo van de ploeg kijken dan is dat nog altijd negatief (49-53).

Voorspelling Dortmund – Hoffenheim

We verwachten een wedstrijd met veel doelpunten. Dortmund kan vrijuit spelen terwijl Hoffenheim altijd al aanvallende intenties heeft. Beide ploegen hebben ook teams die willen voetballen. We gaan dan ook voor de Over zitten en omdat de normale lijn van 2,5 goals veel te laag is gaan we gewoon voor de 3,5 lijn.

Gokken op Dortmund – Hoffenheim doen we met 3/10 units op de Over 3,5 goals tegen een odd van 1.85 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Dortmund – Hoffenheim maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker