Crystal Palace – Liverpool voorspelling

Na de interlandbreak start ook de premier league met speelronde 32 en de lunchwedstrijd zaterdag is Crystal Palace – Liverpool. Tijdens de vorige speelronde wist Crystal Palace met 3-0 te winnen op bezoek bij Huddersfield terwijl Liverpool in eigen huis met 5-0 won van Watford. Lukt het Liverpool om in het spoor van Man Utd te blijven of neemt Crystal Palace verder afstand van de degradatiezone? Wij van gokken op sport geven naast tips op formule1 en darts een voorbeschouwing en tips om te gokken op Crystal Palace – Liverpool.

Crystal Palace

De overwinning op bezoek bij Huddersfield was een welkome voor de Londenaren want daarmee verliet het de onderste drie plekken in de premier league. Toch is het nog altijd spannend onderin en zal er tot de laatste dag moeten worden gestreden om degradatie te voorkomen. Voor het team is het goed dat Zaha weer fit is en dat zag je meteen tegen Huddersfield. Hij is een dynamische speler in de voorhoede en dat kan voor Palace net het verschil maken dit seizoen.

Liverpool

In de competitie valt er voor Liverpool niet veel meer te behalen. De verwachting is dat ze zeker in de top vier zullen eindigen en daarmee een plaats afdwingen in de champions league. We verwachten dat de focus wat meer op de champions league zal liggen nu het team in de kwartfinales staat. Veel spelers komen terug van interland verplichtingen en het is altijd maar de vraag of ze fit terugkomen.

Voorspelling Crystal Palace – Liverpool

Waar Crystal Palace er flink bovenop zal gaan verwachten we dat Liverpool niet al te veel risico zal nemen. Natuurlijk heeft de ploeg veel meer kwaliteiten dan Crystal Palace, maar verdedigend kan het team ook heel erg kwetsbaar zijn. Daarnaast zijn dit niet meer de belangrijke wedstrijden voor Liverpool en zal Klopp zijn team heel willen houden voor het champions league treffen met Manchester City.

Gokken op Crystal Palace – Liverpool doen we met 3/10 units op de asian handicap +1.5 voor Crystal Palace tegen een odd van 1.70 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Crystal Palace – Liverpool? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands