Correct Score

Het soort weddenschap waar de odds vaak heel hoog zijn bij het gokken op sport zijn de Correct Score odds. Hierbij moet je als speler de juiste uitslag voorspellen. Dat klinkt makkelijk, maar dat is vaak en moeilijke opgave. Natuurlijk zijn er veel ploegen waarvan je weten dat ze vaak met 1-0 winnen en daar kun je dan als speler je voordeel uit halen door in te zetten op de Correct Score.

Zo weten we van een aantal jaren geleden dat Atletico Madrid in de Spaanse La Liga thuis heel vaak met 1-0 wist te winnen. Chelsea heeft ook zo’n periode gehad onder Mourinho, vroeg op voorsprong komen en dan de deur dicht houden achterin. Niet echt leuk om naar te kijken maar door een weddenschap op de Correct Score geef je wel weer een extra dimensie aan de wedstrijd.

Veel bookmakers geven bij het soort weddenschap Correct Score vaak een optie Any Other Score. Dan geven ze bijvoorbeeld alle mogelijke uitslagen tot de vijf doelpunten en dan is het vanaf 6 doelpunten of meer een Any Other Score. Deze odd is vaak lager dan je exact op een score inzet maar je dekt wel het risico af dat er meer wordt gescoord dan verwacht. Nu zal je waarschijnlijk denken dat zoiets vrij weinig voorkomt, maar de afgelopen periode zie je toch wel echt uitschieters als het gaat om grote uitslagen. Niet op Europees niveau en sinds de invoering van de Nations League ook niet op Internationaal niveau, maar in de landelijke competities zie je toch wel met enige regelmaat grote uitslagen voorbij komen.

Gokken op een Correct Score kan dus wel degelijk lucratief zijn. Tegenwoordig zijn er ook allerlei statistieken te vinden hoe vaak een club met 1-0 (of en andere bepaalde uitslag) weet te winnen. Dit kan je tijdens gokken op sport in je voordeel gebruiken. Als wij van gokken op sport een tip geven met daarin een Correct Score weddenschap dan pakken we automatisch de hoogst mogelijke odd in de markt.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker