CL finale Real Madrid – Atletico Madrid

Een kopie van de finale van 2014 in Lissabon. Toen keek Real Madrid heel lang tegen een achterstand aan en moest er een verlenging aan te pas komen. Atletico Madrid was gebroken na de late gelijkmaker en Real Madrid pakte uiteindelijk voor de 10e keer de Europa Cup 1 / Champions League door met 4-1 in de verlenging te winnen. Nu staan ze opnieuw in de finale en ditmaal in Milaan. Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te wedden op de CL finale Real Madrid – Atletico Madrid.

Real Madrid
De Koninklijke kan voor de elfde keer de Europa Cup 1 / Champions League winnen. Ze zijn al recordhouder met tien en kunnen dat record dus verstevigen. Dan moet het wel eerst afrekenen met stadgenoot Atletico en dat zal geen makkelijke opdracht zijn. In de competitie wist Real maar 1 van de laatste 6 wedstrijden te winnen tegen Atletico. Het is een meevaller voor Real dat Cristiano real-atletiRonaldo helemaal fit zal zijn voor dit duel. Hij geeft zelf aan in betere vorm te zijn vergeleken met 2014. Hij maakte dit seizoen al 16 goals in de Champions League, wat evenveel is als de totale selectie van Atletico samen. Met nog twee doelpunten verbreekt hij zijn oude record wat op 17 staat. Varane is als enige geblesseerd in de selectie van Real Madrid en zal tevens Euro 2016 moeten missen.

Atletico Madrid
Het schakelde op weg naar de finale FC Barcelona en Bayern München uit. Kan coach Simeone zijn ploeg klaarstomen om voor de derde stunt op rij te gaan? Winnen doe je nooit makkelijk tegen de Atletico dat onder Simeone teamspirit en onverzettelijkheid een nieuwe dimensie heeft gegeven. De linies staat zeer kort op elkaar en onder leiding van verdediger Godin staat dat blok als een huis. Zo incasseerde het maar 7 goals in de Champions League campagne op weg naar de finale. Voorin moet Griezmann het verschil maken die het hele seizoen al in een goede doen is. Atletico zal beseffen dat het 2 jaar geleden in Lissabon ontzettend dichtbij was maar het toen door de vingers zag glippen. Iedereen is fit waardoor ze met een voltallige selectie kan afreizen naar Milaan.

Voorspelling
Sinds de komst van Zidane als hoofdcoach is er geen enkele ploeg in de primera division die beter heeft gepresteerd dan Real Madrid. De inhaalactie voor de titel kwam uiteindelijk net iets te laat, maar de run was indrukwekkend. Spelers worden niet meer volgestopt met tactische orders en krijgen meer vrijheid en verantwoordelijkheid. Zidane zegt veel te hebben geleerd van Ancelotti die twee jaar geleden de Champions League won in Lissabon. Zo organiseerde hij, net als Ancelotti twee jaar geleden, een grote barbecue op het terrein van Real Madrid met spelers, gezinnen van spelers en mensen van de club. Real reist zo laat mogelijk af naar Milaan om in de vertrouwde omgeving te blijven. Of het genoeg is om het stugge Atletico Madrid te verslaan? Wij denken van wel. Uiteindelijk heeft het meer individuele klasse die in een finale vrijwel altijd de doorslag geven. We gokken 3/10 units dat Real Madrid voor de 11e keer de Champions League gaat winnen tegen een odd van 2.60 bij bookmaker Kroon.

Andere bookmakers om te wedden op de Champions League finale Real Madrid – Atletico Madrid zijn

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker