Chelsea – Tottenham voorspelling

Op zondag is de laatste wedstrijd uit premier league speelronde 32 Chelsea – Tottenham aftrap 17:00. Een Londense derby waar veel op het spel staat want Chelsea kan het gat naar de top 4 plek verkleinen naar twee punten. Bij verlies is het gat met de Spurs acht punten en lijkt de top 4 in Engeland beslist. Wij wint er dit duel? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en Eredivisie een voorbeschouwing en tips om te gokken op Chelsea – Tottenham.

Chelsea

Het mag wel duidelijk zijn dat de laatste maanden van Conte bij Chelsea zijn ingegaan. De Italiaan wil graag terug naar eigen land en Chelsea wil een nieuwe coach. Het loopt totaal niet je kan aan alles zijn dat de topspelers klaar zijn met hem. Daarnaast helpt het ook niet dat zijn gehaalde spits Morata het zo slecht doet. Zijn defensieve manier van spelen valt niet bij iedereen in de smaak en Chelsea is ook vaak niet leuk om naar te kijken.

Tottenham

Bij de Spurs is het altijd wel aanvallend en leuk voetbal wat je te zien krijgt maar de ploeg mist de defensieve zekerheid om moeilijke duels over de streep te trekken. Vooral in wedstrijden waar het wat minder loopt geeft de ploeg altijd wel wat kansen weg en levert dat prompt puntverlies op. Kane is een tijdje uit de roulatie geweest maar lijkt op tijd fit voor dit belangrijke duel.

Voorspelling Chelsea – Tottenham

We verwachten dat Chelsea, zelfs in eigen huis, op de verdediging zal leunen en Spurs zal laten komen. Tottenham zal dus veel de bal hebben maar dat is de ploeg wel gewend. De vraag is hoe goed Chelsea in de omschakeling is. Tegen Barcelona wist het nog bijna een overwinning weg te slepen door super verdedigend te spelen. Voor Tottenham is het vooral belangrijk niet te verliezen om zodoende het gat van vijf punten te behouden.

Gokken op Chelsea – Tottenham doen we met 3/10 units op de asian handicap +0.5 voor Tottenham tegen een odd van 1.64 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Chelsea – Tottenham? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands