Chelsea – Manchester United voorspelling

De topper in de Premier League tijdens speelronde elf staat op zondag op het programma tussen Chelsea – Manchester United, aftrap 17:30. Beide ploegen wonnen afgelopen weekend in de Premier League met 1-0. Chelsea won op bezoek bij Bournemouth terwijl Manchester United thuis won tegen de Spurs. Lukt het Chelsea om op één punt te komen van Manchester United? Wij van gokken op sport geven voetbalwedden tips om te gokken op Chelsea – Manchester United.

Chelsea

Na de twee nederlagen tegen Manchester City en Crystal Palace heeft Chelsea zich enigszins hersteld. Toch is het nog altijd niet de ploeg van vorig jaar en je ziet het ook aan Conte dat hij niet meer zo fanatiek coacht als vorig jaar. Het vertrek van Costa en Matic valt de ploeg toch zwaar en zeker nu Kante lange tijd uit de roulatie is.

Manchester United

Zonder Harry Kane miste de Spurs toch wel aanvalskracht tegen het blok van Manchester United. Dan komt nog eens bij dat een klein foutje meteen wordt afgestraft en de ploeg van Mourinho is als geen ander in staat om dan de wedstrijd kapot te maken. We verwachten dat Manchester United super defensief zal spelen. De filosofie van Mourinho is namelijk dat het dit soort uitduels met topteams niet hoeft te winnen. Gelijkspelen is uitstekend als je vervolgens thuis maar van ze wint. Dat heeft hij altijd gedaan en dat is bij Manchester nu niet anders.

Voorspelling Chelsea – Manchester United

We verwachten dan beide ploegen niet al te aanvallend zullen starten, en met name Manchester United niet. Chelsea heeft de laatste weken ook moeite om te scoren en Manchester United zal heel compact als een blok spelen.

We gokken op Chelsea – Manchester United dat er weinig doelpunten zullen vallen en spelen 3/10 units op de Under 2,5 tegen een odd van 1.65 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Chelsea – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker