Chelsea – Manchester United voorspelling

Net als de Eredivisie gaat ook komend weekend de Engelse Premier League weer van start met de lunchwedstrijd op zaterdag tussen Chelsea – Manchester United. Chelsea is mede koploper in de Premier League terwijl Manchester United al zeven punten achterstand heeft. Lukt het Chelsea om het gat te vergroten of komt Manchester United terug in de race? Wij van gokken op sport geven naast tips om de Eredivisie en tennis ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Chelsea – Manchester United.

Chelsea

Vooraf zei iedereen dat de titel in Engeland tussen Manchester City en Liverpool zou gaan. Maar tot nu toe doet Chelsea het gewoon goed en zijn ze zeker een ploeg om rekening mee te houden. De vorige wedstrijd in de competitie werd simpel gewonnen met 3-0. Chelsea speelt met veel meer bravoure dan onder Conte en daardoor is het ook veel leuker om naar te kijken.

Manchester United

Het hoofd van Mourinho lag op het spreekwoordelijke hakblok toen zijn ploeg al binnen 15 minuten met 0-2 achter stond tegen Newcastle United. De ruststand was zelfs nog altijd 0-2 maar Manchester United wist alles nog goed te maken door met 3-2 te winnen. Een ware ontsnapping maar voor ons is het altijd nog een kwestie van tijd dat Mourinho dit seizoen zal vertekken.

Voorspelling Chelsea – Manchester United

Als voetballiefhebber hoop je dat Chelsea zal zorgen voor het laatste duwtje van Mourinho. Er loopt genoeg kwaliteit rond bij Manchester United alleen laat de speelwijze van Mourinho het niet toe om dat zich te uiten in het voetbal. Als tegenpool zien we de frivoliteit bij Chelsea waar Hazard helemaal is opgebloeid en zijn mogelijke transfer naar Real Madrid al is vergeten. We gaan daarom voor een thuiszege.

Gokken op Chelsea – Manchester United doen we met 4/10 units op een thuiszege van Chelsea tegen een odd van 1.75 bij bookmaker Betsson.

Zelf gokken op Chelsea – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker