Chelsea – Arsenal League Cup

De halve finales van de League Cup staan midweeks op het programma met op woensdag Chelsea – Arsenal om 21:00. Beide ploegen stonden een week geleden ook tegen elkaar maar dan voor de competitie en dat duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Tijdens de halve finale van de League Cup gaat het over twee duels, wie zet alvast een goede stap richting Wembley? Wij van gokken op sport geven naast tips op Tennis ook voetbalwedden tips om te gokken op Chelsea – Arsenal.

Chelsea

Afgelopen weekend speelde Chelsea voor de FA Cup tegen Norwich City. Het speelde niet op volle kracht maar er stond toch nog altijd een degelijk elftal. Toch wist Chelsea niet te winnen en bleef het op 0-0 steken waardoor het een reply moet spelen in eigen huis. Nog maar eens een extra wedstrijd, iets wat de Engelse ploegen toch niet kunnen gebruiken.

Arsenal

Bij Arsenal loopt het op dit moment niet lekker na twee gelijke spelen in de competitie en de verrassende uitschakeling in de FA Cup. Het verloor met 2-4 op bezoek bij Nottingham Forrest waar het met een B elftal speelde. De getalenteerde, maar jonge ploeg, verloor eigenlijk terecht bij Forrest want dat strafte de fouten goed af. Wenger zal op de tribune zitten tijdens dit duel om zijn schorsing uit te zitten.

Voorspelling Chelsea – Arsenal League Cup

Het is maar de vraag of beide teams op volle sterkte zal beginnen aan dit duel. Arsenal zal met een respons moeten komen na de smadelijke nederlaag voor de FA Cup. We verwachten dus dat Wenger nu wel een aantal gelauwerde zal opstellen. Chelsea speelde zwak bij Norwich en zij zullen voor eigen publiek toch wel vol gas gaan. Op dit moment geven we Chelsea het voordeel van de twijfel omdat Arsenal in een dip zit.

Gokken op Chelsea – Arsenal doen we met 3/10 units op een thuiszege voor Chelsea tegen een odd van 1.80 bij bookmaker Kroon.

Zelf ook voetbalwedden op Chelsea – Arsenal? Hieronder staan een aantal goede bookmakers gegeven. Nog geen account? Meld je gratis aan en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Netbet

€50gratis
€50gratis
  • €50 euro gratis!
  • Top bookmaker

Betsson

€75gratis
€75gratis
  • 100% bonus bij eerste storting tot aan €75
  • 100% Nederlands