Champions League 2020 voorspelling

Over een week gaat het restant van de Champions League 2020 weer verder na de corona break. De kwartfinales worden in Portugal gespeeld maar er zijn nog ploegen die een achtste finale af moeten werken. Dat zal in eigen stadion gebeuren op 7 en 8 augustus waarna vanaf 12 augustus het eindtoernooi in Lissabon wordt afgewerkt. Wie van deze ploegen pakt dit jaar deze speciale Champions League 2020 editie? Wij van gokken op sport geven naast tips op darts en andere voetbal competities ook een voorspelling en tips om te gokken op Champions League 2020.

Champions League 2020 achtste finale

Er staan nog vier achtste finales op het programma voor Champions League 2020. Juventus moet in eigen huis een 0-1 achterstand weg zien te werkten tegen Lyon. Manchester City start met een 2-1 voorsprong tegen de Spaanse kampioen Real Madrid. Deze twee wedstrijden staan gepland op vrijdag 7 augustus. Een dag later speelt Barcelona met een 1-1 uitgangspositie in eigen huis tegen Napoli. Bayern München won al met 0-3 in Londen tegen Chelsea en deze wedstrijd lijkt een formaliteit.

Lyon heeft na het stoppen van de Ligue 1 geen officieel duel meer gespeeld. Komende zaterdag speelt het wel de finale van de Coupe de la Ligue tegen PSG, maar tot op heden heeft het alleen maar vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. De andere ploegen in de achtste finale hebben allemaal de competitie uitgespeeld.

Champions League 2020 eindtoernooi

Wanneer alle kwartfinalisten bekend zijn krijgen we een eindtoernooi in Lissabon. Van 12 tot en met 15 augustus wordt er iedere dag een kwartfinale wedstrijd gespeeld. De loting hiervoor is al geweest en alle wedstrijden zullen over één wedstrijd gaan. Bij een gelijkspel komt er een verlenging en daarna eventueel strafschoppen. Atalanta is gekoppeld aan PSG en is de eerste kwartfinale. Een dag later speelt Leipzig tegen Atletico Madrid. Daarna spelen de winnaar van Napoli – Barcelona en Bayern – Chelsea tegen elkaar. De laatste kwartfinale is de winnaar van Real Madrid – Manchester City en Juventus – Lyon.

Er is meteen geloot naar de halve finale toe en deze zal worden gespeeld op 18 en 19 augustus. Atalanta/PSG – Leipzig/Atletico Madrid (kwartfinale 1 en 2) vormen de eerste halve finale. De andere halve finale gaat tussen de winnaars van kwartfinale 3 en 4. De finale is op zondag 23 augustus om 21:00.

Champions League 2020 favorieten

In het bovenste gedeelte zou PSG de absolute favoriet moeten zijn om door te dringen naar de finale. De Franse kampioen heeft na de corona break de Franse bekerfinale gewonnen maar verloor wel Mbappe door een blessure waardoor hij niet in actie zal komen tijdens de eindfase van de Champions League 2020. Zaterdag speelt het nog een bekerfinale in Frankrijk tegen Lyon. In vergelijking met alle andere teams hebben de Fransen geen wedstrijdritme. Dat alle ontmoetingen over één wedstrijd gaan is ook niet in het voordeel van PSG omdat een uitglijder meteen fataal is. Atalanta heeft het Juventus ontzettend lastig gemaakt in de Serie A en kan zomaar eens de verrassing worden door de finale te halen. Bij de start van dit Champions League 2020 eindtoernooi is de Serie A net twee weken klaar terwijl de Bundesliga en La Liga al weken geleden zijn afgewerkt. De ideale periode om toch rust te pakken en de wedstrijdconditie te behouden zo lijkt het.

Aan de onderkant van het schema staan de teams die eerst nog de achtste finale af moeten werken voordat ze naar Portugal kunnen vertrekken. Bayern lijkt als enige zeker te zijn van een plaats in de kwartfinale met een 3-0 voorsprong. Bij de overige duels kan het nog alle kanten op. De huidige vorm van Juventus en hoe Barcelona de competitie is geëindigd zijn niet al te hoopgevend beide ploegen. Manchester City mist Aguero en heeft toch wel een wisselvallig jaar terwijl Real Madrid heel goed uit de corona stop is gekomen maar wel een 1-2 achterstand moet goedmaken. Voor ons is er eigenlijk maar één ploeg die na de corona break ons heeft weten te overtuigen en dat is Bayern München. De ploeg was ontzettend fit, pakte op overtuigende wijze de titel en de beker.

Gokken op Champions League 2020 doen we met 2/10 units op de eindzege van Bayern München tegen een odd van 4.25 bij bookmaker Lucky Sports.

Zelf gokken op Champions League 2020 maar nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker