Burnley – Watford voorspelling

Aanstaande zondag staat tijdens speelronde twee uit de Engelse Premier League het duel Burnley – Watford op het programma, aftrap 14:30 Nederlandse tijd. Burnley wist tijdens de eerste wedstrijd gelijk te spelen op bezoek bij Southampton terwijl Watford thuis wist te winnen van Brighton. Wie zet de ongeslagen reeks van het nieuwe seizoen door? Wij van gokken op sport geven naast tips op Formule1 en Darts ook tips om te gokken op Burnley – Watford.

Burnley

Sinds de komst van Burnley op het hoogste niveau weet de ploeg zich verrassend goed te handhaven en vorig jaar zelfs Europees voetbal af te dwingen. Sean Dyche is een no nonsense trainer en laat zijn teams vanuit een sterke organisatie spelen. Zeker thuis is de ploeg moeilijk te kloppen. Het is niet de meest aantrekkelijke ploeg om naar te kijken maar het houdt ze toch al jaren in de Premier League, ondanks dat er een aantal belangrijke spelers jaar in jaar uit vertrekken.

Watford

Tijdens de eerste wedstrijd van Watford zagen we veel bekende namen in het team van Watford dat vorig jaar ontzettend goed startte aan de competitie. Aanvaller Richarlison vertrok wel naar Everton maar de kern is wel gebleven. Toch is het onwaarschijnlijk dat Watford de opening van vorig jaar kan evenaren, maar in de degradatiezorgen verwachten we deze ploeg niet.

Voorspelling Burnley – Watford

Het maakt voor Burnley niet uit wie de tegenstander is als ze in eigen huis spelen. Ze houden altijd het compacte spel aan en wachten geduldig op de kans die toch wel komen gaat. Het is niet zo dat de ploeg niet aanvallend genoeg speelt maar het houdt de lijnen altijd goed bij elkaar. Daarnaast was de ploeg vorig jaar een meester in het scoren van stilstaande fases. We verwachten daarom en wedstrijd zonder al te veel doelpunten.

Gokken op Burnley – Watford doen we met 3/10 units op de Under 2 goals tegen een odd van 1.90 bij bookmaker Kroon.

Zelf gokken op Burnley – Watford? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker