Burnley – Manchester United voorspelling

Op zondag staan er drie duels uit de Engelse Premier League op het programma waaronder Burnley – Manchester United met aftrap om 17:00. Burnley verloor afgelopen speelronde met 4-2 op bezoek bij Fulham terwijl Manchester United de topper verloor door in eigen huis met 0-3 van de Spurs te verliezen. Lukt het Mourinho nog om zijn team op de rit te krijgen of lijkt het einde voor de Portugees in zicht? Wij van gokken op sport geven naast tips op Eredivisie voetbal ook een voorbeschouwing en tips om te gokken op Burnley – Manchester United.

Burnley

Vorig seizoen was een droomseizoen voor Burnley met zelfs Europees voetbal als resultaat. De ploeg stond bekend om zijn compacte spel, vlijmscherpe counters en hoog rendement uit stilstaande fases. Dit seizoen is de start van Burnley nog niet geweldig met één punt uit de eerste drie duels. Wat opvalt is dat in de laatste twee wedstrijden Burnley in totaal zeven doelpunten tegen kreeg. Iets wat vorig seizoen niet was overkomen. Als de ploeg dit niet snel om weet te draaien zal het een enorm moeilijk seizoen tegemoet gaan.

Manchester United

De 0-3 in eigen huis tegen Tottenham is hard aangekomen bij de spelers, publiek en ook Mourinho. Het is de tweede nederlaag op rij en Mourinho verving het centrale duo na de eerste nederlaag, maar dat mocht niet baten. Toch het de wedstrijd ook zomaar anders kunnen lopen want Lukaku mist natuurlijk een niet te missen kans voor open doel maar schoof de bal naast. Het past bij de situatie waarin de club zich nu bevindt en de vraag is of Mourinho nog genoeg krediet heeft om het tij te doen keren.

Voorspelling Burnley – Manchester United

Beide ploegen zitten op een overwinning te wachten na een slechte start van dit Premier League seizoen. Bij het Burnley van vorig seizoen zouden we serieus onze twijfels hebben gehad dat Manchester United hier een resultaat weg zou halen. Maar we krijgen het vermoeden dat Burnley niet meer de structuur heeft van vorig jaar, mede door wat vertrokken spelers. Manchester United heeft natuurlijk nog altijd voldoende kwaliteiten om dit soort potjes te winnen. De vraag is echter of de directie deze overwinning genoeg zal vinden om Mourinho na de interland week ook nog trainer te laten zijn.

Gokken op Burnley – Manchester United doen we met 4/10 units op Manchester United tegen een odd van 1.67 bij bookmaker NetBet.

Zelf gokken op Burnley – Manchester United? Hieronder staan een aantal goede bookmaker gegeven. Nog geen account? Registreer je gratis en maak gebruik van de diverse welkomstbonussen.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker