Burnley – Crystal Palace voorbeschouwing

Op zondag met aftrap om 14:30 staat Burnley – Crystal Palace op het programma in de vierde speelronde van de Premier League. Burnley wist zich vorig jaar na promotie uit de Championship te handhaven en heeft inmiddels alweer vier punten behaald. Frank de Boer had zijn start bij Crystal Palace wel wat anders voorgesteld. Hij staat op basis van doelsaldo net niet onderaan maar heeft nog geen enkel punt weten te bemachtigen. Pakt Burnley de eerste thuiszege van het seizoen of komt Crystal Palace van de hatelijke nul af? Wij van gokken op sport geven een voorbeschouwing en tips om te gokken op Burnley – Crystal Palace.

Burnley

Vorig seizoen was de thuishaven van Burnley een haast onneembare vesting. Het haalde bijna alle punten in eigen huis en dat was genoeg voor lijfsbehoud. Gek genoeg zijn alle punten tot nu toe behaald in uitduels. Zo won het op de openingsdag bij Chelsea met 3-2 en speelde het in de vorige speelronde met 1-1 gelijk op bezoek bij Tottenham. Thuis verloor Burnley zijn enige duel tot nu toe door met 0-1 te verliezen van West Brom. Er spelers vertrokken en gekomen maar het blijft nog altijd een team zonder grote namen, maar wel met een groot vermogen en werkethiek.

Burnley – Crystal PalaceMogelijke opstelling: Heaton, Lowton, Tarkowski, Mee, Ward, Berg Gudmundsson, Cork, Defour, Brady, Arfield en Vokes

Crystal Palace

Voor Crystal Palace is het nu al een beroerde situatie. De ploeg verloor al thuis van Huddersfield en Swansea City en dat zijn concurrenten als het gaat om lijfsbehoud. Verliezen op bezoek bij Liverpool kan ieder team overkomen. Toch is het spel zorgelijk en de vraag is op Frank de Boer het op de rit krijgt. Er zit al een technisch manager boven hem om de boel wat te sussen maar we krijgen sterk het gevoel dat De Boer de eerste coach is in de Premier League die kan vertrekken. Wat met name zorgelijk is dat de ploeg nog geen doelpunt heeft weten te maken.

Mogelijke opstelling: Hennessey, Fosu-Mensah, Dann, Kelly, Ward, McArthur, Cabaye, Puncheon, Van Aanholt, Townsend en Benteke.

Voorspelling Burnley – Crystal Palace

We schrokken van het niveau van Crystal Palace in het duel tegen Swansea City. De ploeg had weliswaar vaker de bal en meer schoten richting doel. Maar het was bijzonder zak in de verdediging en de ploeg lijkt nu al onzeker te zijn. En dan moet je naar Burnley, de ploeg die thuis vorig jaar bijna niet te kloppen was en al een goede start heeft. We denken niet dat De Boer veel aan zijn elftal zal sleutelen. Doet hij dit wel dan geeft hij zelf zijn eigen onvermogen al aan. Hij zal volharden in ‘the passing game’ maar wij denken dat Burnley, met zijn directe spel, hiervan zal profiteren.

We gokken 3/10 units dat Burnley thuis wint van Crystal Palace tegen een odd van 2.35 bij bookmaker Kroon.

Andere goede bookmakers om te gokken op Burnley – Crystal Palace staan hieronder gegeven. Nog geen account? Registreer gratis en maak gebruik van de welkomstbonus.

Lucky Casino Sportsbook

€25Cashback
€25Cashback
  • Tot aan €25 cashback!
  • Top bookmaker